Следващата седмица представители на ГЕРБ ще се срещнат и ще

...
Следващата седмица представители на ГЕРБ ще се срещнат и ще
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: ГЕРБ и ”Продължаваме промяната” сядат публично на преговори другата седмица

" Следващата седмица представители на ГЕРБ ще се срещнат и ще договарят с представители на " Продължаваме промяната ". Разговорът сред двете партии ще бъде обществен и пред камерите ". Това разгласи Росен Плевнелиев, президент на България в интервала 2012 - 2017 година

Плевнелиев добави, че от страна на ГЕРБ ще взе участие Томислав Дончев, а от Политическа партия ще отидат Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер. " Не сме спирали да приказваме с партиите, срещи се организират непрестанно ", съобщи още пред NOVA Плевнелиев.
 
Той разгласи, че контактната група си приказва с всички, като обърна внимание, че преди няколко дни при изпращането на немския дипломат е приказвал час и половина с Кирил Петков, с Асен Василев, Даниел Лорер и Лена Бориславова.

" Вие виждате, че контактната група стартира да реализира и резултати. Най-добронамерено аз благодарих, тъй като декларацията, която с доктор Паси подготвихме, към този момент реализира резултати ", уточни Плевнелиев и посочи, че това се е видяло при гласуването за американските изтребители и за Еврозоната.

" Ние имаме нашите канали за връзка с всички, те ни се доверяват ", сподели още той.
 
 Соломон Паси Соломон Паси Източник: Zonanews

От своя страна Соломон Паси сподели, че декларацията, която са предложили от контактната група, е всеобхватна и се базира на геополитическите ползи на света.

Една от огромните аргументи да се захванем с тази " задача невъзможна " е, че за трети път в последните 33 година националният ни живот се дефинира от геополитиката ", сподели от своя страна някогашният външен министър Соломон Паси.

Първите два пъти са били при рухването на Берлинската стена и след атентатите в Съединени американски щати на 11 септември 2001 година

Соломон Паси сподели още, че България би трябвало да постави всички старания да си върне територията към устието на река Камчия, която е " съветски анклав с размерите на Ватикана ".

" Това е ахилесовата пета на България, поради която Путин може да реши да нападна нашата страна ", предизвести той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР