следващата седмица е Петко Папазов – управител и съсобственик на

...
следващата седмица е Петко Папазов – управител и съсобственик на
Коментари Харесай

Новият „Шеф под прикритие“ влиза в ролята на счетоводител

следващата седмица е Петко Папазов – шеф и съсобственик на компания за планиране и направа на стъклени и железни структури.

Петко е роден в работливо семейство в Стара Загора. Интересът му към строителните и монтажни действия се заражда още в детска възраст. Голямата му фантазия е да развие личен бизнес и дружно с сътрудника си Николай основават компанията PN Systems през 2013 година Амбицията на двамата е да излязат и на задгранични пазари. С доста старания и труд компанията към този момент сполучливо е позиционирана и в Белгия.

За да ревизира по какъв начин протича работният развой във компанията, Петко се подлага на цялостна смяна и влиза в ролята на Андрей Михайлов – счетоводител, който взе участие в предаване за промяна на промяна на специалности.
 Шеф под прикритие NOVA
През първия ден от прикритието си шефът на PN Systems прекарва с дълготраен чиновник на обект в София. На Петко му трябват единствено няколко часа, с цел да разбере какви провокации крие работата на сходен обект и високо прави оценка прецизността, с която се работи.-->
„ Инспекцията “ на Петко продължава. През втория ден от риалити опита, шефът е впечатлен от млад и енергичен чиновник. Лошото време и студа не плашат служащия и всички интервенции са осъществени безупречно.
 Шеф под прикритие NOVA
В третия ден от прикритието си, Петко употребява жокер „ обади се на другар “. Всички в плануваната за вътрешна инспекция база познават добре началника си и неговия глас. За да няма и минимален риск от различаване, Петко праща собствен непосредствен, с цел да бъде неговите очи на място, а той следи всичко, което се случва “на живо ” в особено приспособен бус. Какво в индустриалния развой притегля вниманието на шефа и внедрения му асистент и по какъв начин ще реагира на видяното?
 Шеф под прикритие NOVA
За край, Петко посещава и обект на компанията в Белгия . Има ли разлика в работния развой у нас и в изнесената база, и какви заключения си прави шефът под прикритие, не пропускайте да наблюдавате в понеделник.

Защо шефът събира в офиса си всички чиновници, взели участие в образованието на счетоводителя Андрей? Ще има ли неприятни изненади, гледайте в новия епизод на третия сезон на „ Шеф под прикритие “ на 4 февруари от 21.00 ч. единствено по NOVA .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР