Следващата седмица БНТ ще ви направи свидетели на още едно

...
Следващата седмица БНТ ще ви направи свидетели на още едно
Коментари Харесай

Диамантените момичета и Адриана Дунавска пожелаха успех на гимнастичките ни на Световното в София

Следващата седмица Българска национална телевизия ще ви направи очевидци на още едно международно състезание – това по художествена гимнастика. От 14 до 18 септември София е хазаин на шампионата на планетата, а през днешния ден продължаваме поредицата си със дамите, записали със златни букви имената си в международната гимнастика.

Вижте какви препоръки дадоха те към новите ни „ златни “ момчиета.

„ Виждам, че България още веднъж е в напредък. Стискам палци да имаме орден и от самостоятелната конкуренция. Много е мъчно да се играе пред родна аудитория, тъй като е доста задължаващо и всеки желае да даде най-хубавото от себе си. Аз го чакам и се надявам това да се случи. Пожелавам им да вършат всичко от сърце и с доста обич. Ако доста го желаят и в случай че е рекъл Господ, ще се случи “, съобщи пред камерата на Българска национална телевизия Адриана Дунавска.

Освен Дунавска, препоръки и благопожелание насочиха и олимпийските ни шампионки от Игрите в Токио 2020.

„ Да играеш пред родна аудитория е доста отговорно, пожелаваме им да са доста спокойни и да се насладят на момента. Колкото и да е ужасно, преживяването е неповторимо “, сподели Мадлен Радуканова.

„ Момичетата би трябвало да знаят, че са единствено те петте на килима и те вършат магията да е същинска “, добави Стефани Кирякова.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР