Следващата събота, на 11 декември, част от лицата на bTV,

...
Следващата събота, на 11 декември, част от лицата на bTV,
Коментари Харесай

"Подай ръка": Лица на bTV и известни спортисти ще играят боулинг в подкрепа на "Българската Коледа"

Следващата събота, на 11 декември, част от лицата на bTV, както и редица родни спортисти ще се включат в един благотворителен боулинг шампионат в поддръжка на " Българската Коледа " и под надпис " Подай ръка ".

Всеки, който има предпочитание, може да се причисли към самодейността, да поиграе боулинг с тях, да се забавлява и в това време да помогне.

Събраните средства ще бъдат употребявани за закупуване на инсталация за педиатрични отделения в помощ на интензивното лекуване на децата в сериозно здравословно положение.

За втора поредна година измежду участиниците е един от най-хубавите ни волейболисти - Евгени Иванова-Пушката.

" Мисля, че предходната година се получи едно доста забавно, доста занимателно и най-много доста потребно събитие. Каузата е в действителност благородна. Има опция да оказваме помощ, до момента в който се забалвяваме. Участието на всеки един човек носи единствено изгоди ", сподели Пушката в предаването COOLt.

В благородната идея се включват и водещите на спортните вести по bTV Елена Яръмова и Валери Генов.

" Хубаво е, че по този метод може да се помогне на " Българската Коледа " - една от най-хубавите начинания в България. Когато се оказва помощ на деца, човек не може да остане апатичен ", сподели Валери Генов.

А Елена Яръмова добави: " Важното е да участваме и в случай че даже малко добринесем за усмивката на едно дете, това персонално мен доста ще ме радва. Нито едно дете не заслужава да попада в болница. само че попадне ли, би трябвало да се направи всичко допустимо да оздравее оптимално бързо. Затова тази идея е извънредно значима.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР