Следващата неделя ще гласуваме за парламент за пети път в

...
Следващата неделя ще гласуваме за парламент за пети път в
Коментари Харесай

Гласуваме за парламент за пети път за 2 години, как младо момиче стартира успешен бизнес за същия период

Следващата неделя ще гласуваме за парламент за пети път в рамките навръх две години. И нито един от резултатите не докара до устойчиво ръководство, а единствено задълбочи политическата рецесия.

Две години години обаче за всички нас, гласоподавателите, животът не престава. Как той беше белязан от политическото безвремие по време икономическа рецесия, война и пандемия.

Отваряме ефира за хората, които имат право на глас в рубриката ни " Вашият глас ". Първият ни роман е за това - по какъв начин може да стартираш сполучлив бизнес в същия интервал, в който политиците не могат да започват сполучлив парламент.

Тя е на 23 и към този момент е направила своя избор - да гради бизнес в България.

" Никога не съм си представяла, че това може да е главното нещо, с което да се занимавам. Но пък по щастливо стичане на събитията се случи по този начин, че да си отворя лична пекарна за канелени рулца тук в София. Не съм имала почивен ден през тази последна една година през тази последна една година, в която съм го почнала ", съобщи Кристин Радоилова.

Пекарната ѝ е връстник на опитите за сформиране на
Всичко за Вашата сватба
устойчиво държавно управление. За разлика от несполучливите опити на политиците, нейният бизнес към този момент жъне безапелационни триумфи.

Българска национална телевизия: За момента върви добре?
Кристин Радоилова: За момента върви ужасно.

Но и това " ужасно " е макар. Въпреки нестабилния и политически, и стопански миг в страната.

" Всичко, което съм срещала от началото до в този момент са по-скоро пречки и компликации. В един ден да се събудим и маслото да е с 45% по-висока цена. Което те слага в напълно нова за теб обстановка. Беше цялостно с доста нестабилни моменти, доста промени, по които трябваше доста бързо да се приспособяваме. Когато се опитваш да градиш един постоянен бизнес - това безусловно се отразява. Но пък все пак имам вяра, че всичките старания си заслужават ", добави Кристин Радоилова.

Звучи необичайно, само че идната неделя Кристин се надява да има по-малко клиенти. За да има повече гласуващи.

" Дори в деня на изборите пекарната ще работи до по-рано. Ще сме с понижено работно време, с цел да сме сигурни, че освен хората, които работят тук, само че и хората, които вероятно желаят да са при нас в
Всичко за Вашата сватба
късен следобяд, ще отидат да гласоподават ", сподели още Кристин Радоилова.

Рецептата за канелените рулца остава нейна загадка. Надява се след тези избори да бъде открита и друга рецепта - за устойчиво ръководство.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg