Следващата неделя по CBS, Super Bowl ще се проведе за

...
Следващата неделя по CBS, Super Bowl ще се проведе за
Коментари Харесай

Технологиите подхраниха бума на спортните залагания и скока в проблемния хазарт, предупреждава терапевтът по пристрастяването

Следващата неделя по CBS, Super Bowl ще се организира за първи път в Лас Вегас… уместно място поради видния ролята на хазарта в спорта през днешния ден. Америка неотдавна извади вековната си обич към спортните залагания от сенките и върху нашите телефони… и това сътвори противоречие за всички времена, изправяйки човек против машина: комарджии – преобладаващо млади мъже; против хазартни компании, въоръжени със комплициран изкуствен интелект, данни и инженеринг, примамващи почитателите да вършат моментни залози, освен на игри, само че и на всяка игра в границите на игри… Ранните резултати? Милиарди за хазартни компании, лиги и държавни правителства… и възходяща популация от залагащи на спорт, които се борят да се защитят от бързината.

Бостън е нищо, в случай че не е състезателен град… 

И когато има мач, възможностите са положителни, има момчета като Били… Андрю… и Джон в локалния бар… Решението на Върховния съд от 2018 година отвори вратата за страните да легализират спортните залагания.

Измъчени от нови доходи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР