Следващата голяма битка на Тайсън Фюри е срещу данъчните, след

...
Следващата голяма битка на Тайсън Фюри е срещу данъчните, след
Коментари Харесай

Тайсън Фюри ще влезе в битка с данъчните

Следващата огромна борба на Тайсън Фюри е против данъчните, откакто първенецът и татко му Джон са упрекнати, че са избегнали заплащането на големи суми.


Съветът на Чешър Ийст твърди, че 35-годишният първенец в тежка категория, 59-годишният му татко Джон и 32-годишният му брат Шейн дължат сумата за парцел, съседен към имението им за 1 милион паунда в Стиал.

Днес магистратите ще издадат правосъдна заповед, с която ще изискат от тях да платят.

Ако тримата въпреки всичко не платят, може да бъдат изправени пред " дейности по наложително осъществяване ", което значи, че някой трагичен правосъден реализатор може да има нежеланата задача да си върне имуществото от боксовото семейство.

Джон е някогашен професионален боксьор и герой с голи ръце, който един път влиза в пандиза за това, че е извадил окото на мъж.

Шейн е някогашен аматьорски боксьор в супертежка категория.

Тайсън има и други братя боксьори, в това число 24-годишния Томи, звезда от " Островът на любовта ".

Искането за заплащане на общински налог се отнася за земя, употребена за каравани и кемпери, която граничи с имението на фамилията за 1 млн. паунда в Стиал, Чешир.

В правосъдните документи се твърди, че Фюри - чиято обща стойност надвишава 134 млн. паунда - не са съумели да платят 82 166,85 паунда на Съвета на Източен Чешир.

В документите на поземления указател като притежатели на къщата и земята са посочени Тайсън, Шейн и Джон.

Джон живее в затворения парцел, а Тайсън е в Моркамб, Ланкс.

Адвокат Сара Робсън, експерт по закрепени разноски в Alpha Court Chambers, съобщи: " Често хората схващат за издадената заповед за отговорност за пръв път, когато са изпратени правосъдни реализатори. Делата постоянно се изпращат на магистратите на партиди от стотици, а от време на време и хиляди, и се подпечатват без същинска инспекция ".

Представителят на Тайсън отхвърля коментар./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР