Следващата година се очертава като изключителна за бизнеса, свързан с

...
Следващата година се очертава като изключителна за бизнеса, свързан с
Коментари Харесай

Най-желаните круизни пътувания през 2024 година

Следващата година се обрисува като изключителна за бизнеса, обвързван с круизните пътувания. Пътници от целия свят с друг стандарт на живот към този момент са резервирали пътувания, надвишаващи предпандемичните размери, демонстрират данните на американските круизни оператори и туристически сътрудници, представени от Reuters.

Все повече хора се насочват към круизни ваканции през 2024 година, защото те към момента са по-евтини, в сравнение с наземните други възможности. С оглед на това, че нивата на претовареност се приближават до предпандемичните нива, операторите възнамеряват да усилят цените през идните месеци.
 Снимка 639426
Източник:

Въпреки че пасажерите са отменили или отсрочили планувани ваканции в Близкия изток, круизните резервации отново ще доближат рекордни нива през 2024 година, разяснява анализаторът от Truist Securities - Патрик Скоулс.

" Преди терористичните офанзиви в Израел на 7 октомври броят на резервациите е бил с към 25% по-висок, в сравнение с през 2019 година за резервациите за 2020 година За ноември 2024 година резервациите са с към 20 на 100 по-високи, в сравнение с през същия интервал на 2019 година ", споделя анализаторът.
 От Дуеро до Дунав: 8 от най-хубавите речни круизи в Европа
От Дуеро до Дунав: 8 от най-хубавите речни круизи в Европа

От Амстердам до Видин на транспортен съд

Очакванията са към 35,7 милиона пасажери да пътуват с круизи, което е покачване по отношение на 31,5 милиона души през 2023 година и е с 6% повече от размера пасажери, плавали през 2019 година, демонстрират данните на Асоциацията на интернационалните круизни линии (CLIA).

Компаниите за онлайн пътувания регистрират взрив на круизите

" Пътуващите с круизи са лоялни, като данните сочат, че по-голямата част от хората, които един път са били на круиз, го вършат още веднъж и това е причина за резистентен напредък ", споделя Бен Харъл - ръководещ шеф в платформата Booking.

А най-желаните круизни пътешествия в света следващата година ще бъдат средиземноморските, скандинавските, карибските и тези в Персийския залив.
 Първият в света тригодишен круиз започва през ноември от наша съседка. Колко коства?
Първият в света тригодишен круиз започва през ноември от наша съседка. Колко коства?

Ще бъдат обиколени всичките седем континент и дестинации като няколко от чудесата на света
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР