Следва една по-различна история от войната. Сирените, обстрелите и руините

...
Следва една по-различна история от войната. Сирените, обстрелите и руините
Коментари Харесай

Истории за надеждата: Украински актьор спасява десетки животни

Следва една по-различна история от войната. Сирените, обстрелите и руините през последната година в Украйна белязаха милиони украинци. Страданието обаче доближи и техните домашни любимци. По време на окупацията на региона към Киев един украински артист трансформира в задача спасяването им. Анастасия Димитрова и Александър Шопов описват:

Алексей бяга по време на обстрелите в Украйна от първите седмици на войната. Мъжът е сложил в риск себе си, с цел да избавя едни от най-беззащитните - животните. Животи, които преди войната са носели наслада и топлота в нечий дом. Сега - изоставени сами под руините в Ирпин.
Случи се по този начин, че това стана належащо. За целия интервал на пълномащабното навлизане спасихме повече от 600 животни единствено в региона на Ирпин.
Алексей, артист

И в разгара на войната Алексей съумява са основе и развие собствен подслон, в който към този момент лекува и се грижи за над 20 котки.

В приюта на Алексей работят още няколко негови съидейници. Всеки ден те се грижат, лекуват и избавят ранените животинки.

Година след началото на войната той се е завърнал към своята специалност – актьорството, само че постоянно намира време за своите избавени животни.

Вижте повече във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР