Следствието за причините довели до смъртта на Диего Марадона продължава

...
Следствието за причините довели до смъртта на Диего Марадона продължава
Коментари Харесай

Адвокат: Двама са виновни за смъртта на Марадона

Следствието за аргументите довели до гибелта на Диего Марадона продължава и една от централните фигури в него е здравната сестра Даяна Мадрид, която е била на промяна сутринта на съдбовния за международния футбол 25 ноември.

Нейният юрист Родолфо Баке изнесе забавна информация за изискванията в къщата, където Марадона прекара последните дни от живота си. Юристът даже уточни и основните аргументи за гибелта на футболната легенда. Според него това са персоналният доктор на Дон Диего Леополдо Луке и психиатърката Агустина Косачов. Вчера офисите и домовете на двамата бяха обискирани.

„ Във всяка друга къща Марадона през днешния ден щеше да е жив, тъй като на всички места другаде щеше да се погрижат за него и да го закарат в болница. Ако падне, щеше да го вдигнат. Ако залитне, щеше да му окажат поддръжка. Ако имаше потребност от лекарство, щеше да му дадат. Не знам какво се е случвало в онази къща, само че сигурно на Марадона не е обезпечено най-хубавото лекуване. Причината за гибелта е сърдечен арест, само че той е породен от в допълнение натоварване на сърцето, за което никой не се погрижил “, съобщи Родолфо Баке пред аржентинските медии.

„ В онази къща е имало химическа тоалетна за Марадона, а не са имали дефибрилатор, нито кислороден уред, даже и кола за спешна помощ не е чакала в подготвеност. Толкова ли беше мъчно да имат кола за спешна помощ начело, в случай че се стигне до незабавна потребност? “, добавя юристът.

„ На никого ли предната вечер не е направило усещане, че медикаментите оказват отрицателен резултат. В 19:00 часа Марадона е имал учестен пулс. В 20:00 часа той към този момент е бил 115 удара в минута. Никой не е подхванал ограничения, с цел да успокоят пулса. Във всеки един дом по света, от гетото до двореца в Абу Даби, щеше да се погрижат за това и в този момент Диего Марадона щеше да е жив. Защото щеше да бъде откаран в болница и доктор да прегледа сърцето му. “

„ Най-лесно е да кажа истината по жестокия метод: Тези двамата са го оставили да почине! Ще го кажа обаче по различен метод: Ако не беше в онази къща, Марадона през днешния ден щеше да е жив “, приключи изказването си Баке.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР