Следствието за катастрофата на автобус на АМ „Струма“ е на

...
Следствието за катастрофата на автобус на АМ „Струма“ е на
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Две са версиите за катастрофата с автобус на АМ „Струма“

Следствието за злополуката на рейс на Автомагистрала „ Струма “ е на доста ранен стадий. Засега се работи по две версии - човешка неточност или техническа нередовност, съобщи шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов на брифинг на местопроизшествието.

Жертвите са неразпознаваеми и ще бъдат разпознати по ДНК проби, които следва да бъдат взети от правосъдни лекари, сподели шефът на Националната следствена работа.

По думите му сме изправени пред покруса, каквато до момента в историята на следствието не е имало. Автобус на скопска туристическа компания катастрофира рано тази заран на Автомагистрала " Струма ", връщайки се с 52 пасажери от екскурзия в Истанбул.
свързани новини19165преди 54 минути9393преди 45 минути
" Оцелели са седем души. Простата аритметика демонстрира, че 45 са починали ", сподели Сарафов.

По информацията, с която той разполага рейсът е бил част от ескорт от четири на същата компания. Възможно е сред рейсовете да са се прекачвали пасажери, още повече че преди злополуката е имало отмора на бензиностанция малко преди произшествието.

В рейса е имало и 12 деца, измежду тях и близнаци. Всички те са починали. В момента се разпитват оживелите, които са настанени в " Пирогов ", само че техните показания са следствена загадка, означи Сарафов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР