Следственият комитет на Русия образува наказателно производство срещу прокурора на

...
Следственият комитет на Русия образува наказателно производство срещу прокурора на
Коментари Харесай

Русия започна наказателно дело срещу прокурора и съдиите от Международния съд в Хага

Следственият комитет на Русия образува наказателно произвеждане против прокурора на Международния углавен съд Карим Ахмад Хан, съдиите от Международния углавен съд Томоко Акане, Росарио Салваторе Айтала и Серхио Херардо Угалде Годинес.

На 22 февруари прокурорът на Международния углавен съд Карим Ахмад Хан подава молба до II досъдебна палата на Международния углавен съд за издаване на заповед за арест на съветските жители в границите на наказателното следствие.

Въз основа на тази молба горепосочените съдии от Международния углавен съд издават противозаконни заповеди за арест на президента на Руската федерация и на комисаря по правата на детето при президента на Руската федерация.

Наказателното произвеждане е съзнателно незаконосъобразно, защото не са налице учредения за наказателна отговорност.

Съгласно Конвенцията за попречване и наказване на закононарушенията против лица, ползващи се с интернационална протекция, от 14 декември 1973 година държавните глави се употребяват с безспорен имунитет против юрисдикцията на непознати страни.

Действията на прокурора на Международния углавен съд съдържат детайли на закононарушения по член 299, алинея 2, член 30, алинея 1. член 360, алинея 2 от Наказателния кодекс на Руската федерация, т.е. наказателно гонене на разположение, за което се знае, че е почтено, съчетано с нелегално наказание на разположение за тежко или изключително тежко закононарушение, и подготовка на нахлуване против представител на непозната страна, ползващ се с интернационална протекция, за утежняване на интернационалните връзки.

Действията на съдиите от Международния углавен съд съдържат детайли от състава на закононарушенията по член 301, част 2, член 30, част 1, член чл. 360, част 2 от Наказателния кодекс на Руската федерация: умишлено нелегално задържане и подготовка на нахлуване против представител на непозната страна, ползващ се с интернационална протекция, за усложняване на интернационалните връзки.

 

 

Инфо: Facebook

 

 

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР