Следственият комитет на Русия изключи напълно версията за експлозия на

...
Следственият комитет на Русия изключи напълно версията за експлозия на
Коментари Харесай

Година по-късно: Разплете ли се мистерията с гибелта на Ту-154 в Черно море? Ето какво обяви днес следствието

Следственият комитет на Русия изключи изцяло версията за детонация на борда на Ту-154, който се разруши в Черно море предходната година на 25 декември. Следователите стигнаха до това умозаключение, след повече от 400 разнообразни проучвания и правосъдно химично проучване на горива и смазочни масла, оповестява life.ru.

" Всички получени справедливи данни разрешават изцяло да се изключи версията на детонацията на борда на самолета ", съобщи формалният представител на Семеен кодекс на Руската федерация Светлана Петренко.

От ведомството изясняват, че и сега, с присъединяване на специалисти, се организира сложна полетно-техническа правосъдна експертиза на полета на самолета. От СК добавят, че не престават разпитите на повече от 100 очевидци. От момента на злополуката са проведени 356 съдебно-медицински,  23 молекулярно-генетични, три взрвно-технически и една фоноскопична експертизи, написа Блиц.

Проведено е и правосъдно химическо проучване на гориво-смазочните материали.  Всичко това е разрешило да бъде отхвърлена версията за гърмеж на борда на Ту-154.  Припомняме, че Ту-154 падна в морето, излетя от летището Адлер към Сирия на 25 декември 2016 година На борда имаше 64 актьори от именития отбор " Александров ", публицисти и ръководителят на благотворителната фондация " Fair Aid " Елизавета Глинка. Днес в Адлер се състояха възпоменателни мероприятия в памет на жертвите от злополуката.

Превод и редакция: Блиц

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР