Следственият комитет е установил самоличността на извършителя на масовата стрелба

...
Следственият комитет е установил самоличността на извършителя на масовата стрелба
Коментари Харесай

Кремъл определи стрелбата в училището в град Ижевск като терористичен акт

Следственият комитет е открил самоличността на причинителя на всеобщата пукотевица в учебно заведение в съветския град Ижевск. Той е 34- годишен локален гражданин, някогашен ученик на същото учебно заведение. Води се инспекция дали той е почитател на нацистката идеология, оповестиха от пресслужбата на комитета, представени от ТАСС. 
Прочетете още
 Лицето се казва Артьом Казанцев и е роден през 1988 година Той е родом от Ижевск. По-рано през днешния ден при всеобща пукотевица, той умъртви 15 души, в това число 11 деца, и рани 24-ма, след което се самоуби.

„ Нападателят се е самоубил. Той е носел черна тениска с нацистки знаци и маска, покриваща лицето. У него не са открити документи “, заяви Светлана Петренко, представител на съветската прокуратура. 

От Следствения комитет ревизират съмненията за привързаността на стрелеца към неонацистки възгледи и нацистка идеология.Те претърсват дома му и изследват неговата персона, възгледи и среда.

На мястото на престъплението са открити два газови револвера, преправени за приложимост с същински патрони. Мотивите за стрелбата към този момент са незнайни. Според губернатора на региона нападателят е регистриран в локалния психодиспансер. 

В областта е разгласен тридневен печал. Говорителят на Кремъл съобщи, че президентът Путин е наскърбен от офанзивата. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР