Следственият експеримент установи, че изстрелът довел до смъртта на граничния

...
Следственият експеримент установи, че изстрелът довел до смъртта на граничния
Коментари Харесай

Криминалист: Директен е бил изстрелът, довел до смъртта на граничния полицай


„ Следственият опит откри, че изстрелът довел до гибелта на граничния служител на реда е създаден непосредствено против него по неоспорим метод. Изстрелът е с гладкоцевно оръжие, употребявано най-често от ловците, през загражденията “, сподели Даниел Цонков, шеф на отдел „ Криминалистика “ в Национална следствена служба.

Граничният служител на реда е бил директно до направения отвор в телената ограда. След този изстрел са създадени още няколко изстрела по автомобила на „ Гранична полиция “. След това стрелците са се изтеглили във вътрешността към територията на Р Турция, сочи опит на Националната следствена работа.



„ Не можахме да проведем оглед от другата страна на оградата, само че се откриха направленията, от които са създадени изстрелите против граничния служител на реда и автомобила на „ Гранична полиция “, добави още Цонков.

Граничният служител на реда не е създал изстрели. Военнослужещият, придружавал починалия граничар, е създал изстрели към стрелеца или стрелците в посока Р Турция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР