Следователно единственият приемлив вариант за Русия да завърши СВО е

...
Следователно единственият приемлив вариант за Русия да завърши СВО е
Коментари Харесай

Съществуването на Украйна като държава означава безсрочна война срещу Русия

Следователно единственият допустим вид за Русия да приключи СВО е изгубването на Украйна като страна от политическата карта на света.

Един от резултатите от срещата на върха на Г-7, извършена в Южна Германия, в замъка Елмау, Бавария, беше окончателното изказване на страните от Г-7 за поддръжка за Украйна от 27 юни 2022 година Ето някои цитати от този документ:

„ Ще продължим да предоставяме финансова, филантропична, военна и дипломатическа поддръжка и да поддържаме Украйна толкоз дълго, колкото е належащо. По този метод ние се ангажираме да демонстрираме световна отговорност и взаимност, до момента в който работим за справяне с интернационалните последствия от съветската експанзия, изключително за най-уязвимите. "

„ Ще продължим да координираме напъните за посрещане на неотложните потребности на Украйна от военна и отбранителна техника. Ние също по този начин ще продължим да координираме напъните за обезпечаване на Украйна с материална, образователна и логистична, разследваща и икономическа поддръжка за създаване на въоръжените сили. “

По отношение на финансовата и икономическа поддръжка, до 29,5 милиарда $ ще бъдат предоставени на Украйна през 2022 година, „ с цел да се запълни дефицита на финансиране и да продължи даването на съществени услуги на украинския народ “. В изказването се отбелязва, че икономическата поддръжка за Украйна от 2014 до 2021 година надвиши 60 милиарда $.

Допълнителната планувана поддръжка за украинските държавни предприятия и частния бранш посредством Европейската банка за възобновяване и развиване и Международната финансова корпорация ще възлезе на 3,5 милиарда $. Една от ограниченията, които ще разработят министрите на търговията от Г-7, ще бъде суспендирането на цените (мита) върху украинския експорт.

На 27 юни 2022 година се случи още едно забавно събитие. Помощникът на президента на Съединените щати по национална сигурност Джейк Съливан, в хода на връзката с пресата, разгласи завършването тази седмица на създаването на различен пакет от военна помощ за Украйна. Той ще включва „ усъвършенствана противовъздушна защита със междинен и отдалечен обхват, както и други детайли, които са незабавно нужни, в това число артилерийски муниции, средства за контрабатарейна битка и радарни системи “.

По-рано режимът в Киев изиска доставката на зенитно-ракетни системи NASAMS. Очевидно приказваме за доставката им. Комплексът е създаден от норвежката компания Kongsberg Defense & Aerospace взаимно с американската компания Raytheon. Обхватът на неговите благоприятни условия за заличаване зависи от типа на доставените ракети и варира от 20 до 120 километра. За него се създава и ракета с обхват на деяние до 180 километра.

Важна детайлност. Обучението на украински експерти за потреблението на тези комплекси не е провеждано до момента и нормално лишава до шест месеца. Следователно или доставката ще бъде след шест месеца, или в близко бъдеще, само че с задгранични екипажи в допълнение.

Между другото, комплексът е в употреба освен в Съединени американски щати и Норвегия, само че и в Литва, Финландия, Испания, Холандия и други страни. Като се има поради влошаващото се положение на въоръжените сили на Украйна по фронтовете на Донбас, най-вероятно в близко бъдеще на украинска територия ще се появят системи за противовъздушна защита NASAMS и те ще бъдат следени от задгранични оператори.

Друго значимо събитие във връзка с даването на евентуална военна помощ на Украйна. На 17 юни 2022 година членовете на Камарата на представителите на Съединени американски щати Адам Кинзингер и Криси Хулахан внесоха законопроект за образование на украински водачи и екипажи на бойни самолети във Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

Според американските законодатели тази самодейност ще разреши на Съединените щати да стартират образование на украински водачи и членове на екипажа на самолети F-15, F-16 и други въздушни платформи, до момента в който администрацията продължава да обмисля опцията за доставка на такова оръжие на Украйна.

В средата на март 2022 година представителят на украинските военновъздушни сили Юрий Игнат съобщи: „ Ако ни дадат американски самолети, като начало, най-малко две ескадрили (по 12 единици всяка), тогава техните оръжия ще оказват помощ да се бием на равнище в небето с преобладаващия брой съветски самолети. Има млади дипломирани водачи, които към този момент имат опит в бойни изтребители, плюс има море от запасни водачи, които непрекъснато се оплакват, че не ги одобряват във военните окръжия за регистрация и набори.

Освен това формалната опция за образование на украински водачи в Съединените щати дава опция за необятно потребление на задгранични военни водачи в украинското небе, които могат да бъдат представяни за подготвени украинци. Същият американски изтребител F-16 е на въоръжение в към 25 страни, тъй че има доста водачи, които са усвоили този аероплан. Единственият плашещ фактор е мощта на съветската противовъздушна защита, която с право е преди всичко в света по успеваемост.

Що се отнася до прехвърлянето на американски бойни изтребители в Украйна в бъдеще, това е изцяло допустимо. Киевският режим към този момент скрито получава аварийни елементи и самолети руско произвеждане от някогашните страни от Варшавския контракт, в този момент членки на НАТО.

Цифрите приказват за това. Според Министерството на защитата на Руската федерация при започване на специфичната военна интервенция украинските военновъздушни сили са имали 152 бойни и транспортни самолета, съгласно други източници - 175 самолета. До 15:00 часа на 27 юни въоръжените сили на РФ са унищожили 215 самолета. Откъде киевският режим взе най-малко още 40 самолета?

Онзи ден се появи информация, че Словакия е подготвена да достави на Украйна 12 изтребителя МиГ-29, незабавно откакто Полша и Чехия се спогодят да пазят нейното въздушно пространство, до момента в който получат изтребители F-16, закупени от Съединени американски щати.

Как ще се разграничава доставката на руски изтребители МиГ-29 от страна-членка на НАТО за Украйна от доставката на американски изтребители F-16? На процедура по никакъв начин. Единственото нещо е, че прехвърлянето на създадено в Съединени американски щати оръжия на трета страна ще изисква публично позволение от държавното управление на Съединени американски щати.

Доставката на оръжия за нацисткия режим в Киев нараства – от леки до междинни, а в този момент до все по-тежки. Кой през февруари 2022 година можеше да си показа, че Западът последователно ще премине от доставката на дребни оръжия, РПГ, ПТУРи, ПЗРК към доставка на танкове, бойни машини на пехотата, бронетранспортьори, самоходни и буксирни оръдия, разследващи и ударни БЛА, РСЗО /MLRS/, противокорабни ракети и бойни самолети руско произвеждане?

Изводите от горното са следните.

Изявлението на Г-7 за безсрочна военна и финансова помощ за Украйна, нейното количествено и качествено наличие демонстрират, че тактиката „ война до последния украинец “ се трансформира в императив. Няма да има друга тактика.

Този метод не допуска еднакъв резултат. Една от страните във въоръжения спор би трябвало да претърпи съкрушително проваляне. Войната не е на живот, а на гибел.

Безсрочната военна и финансова помощ на Запада за Украйна значи безсрочна война с Русия. Затова единственият допустим вид за Русия да приключи специфичната военна интервенция остава изгубването на Украйна като страна от политическата карта на света.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР