Следователи успяха да определят точното място, от което е започнал

...
Следователи успяха да определят точното място, от което е започнал
Коментари Харесай

Следователи посочиха точното място, от което започна огненият Ад в Нотр Дам

Следователи съумяха да дефинират точното място, от което е почнал пожарът в парижката катедрала „ Нотр Дам ”. Огънят е тръгнал от централната част на покрива, покрай основата на върха му, оповестява CNN, базирайки се на източник в полицията, написа Блиц.

``
реклама

По думите му, експертите са достигнали до извода след деликатно изследване на всички фотоси и видеа, направени от очевидци.

Източникът прибавя още, че все още следствието се е концентрирало върху два казуса при случая. На първо място – защото охранителите не са съобщили незабавно за пожара, допустимо ли е сензорите за сигнализиране при пожар да не са били изправни. Вторият проблем е обвързван със строителните асансьори, употребявани при ремонта на храма.

Двама охранители в катедралата са съобщили пред полицията, че за първи път ​​​​​​са забелязали пламъците, когато височината им е достигала близо 3 метра, в 18:43 часа локално време, което демонстрира, че датчиците за пожарна сигнализация може и да не са работели както би трябвало. 

Първата тревога се е присъединила в 18:15 часа локално време. На екраните за надзор на сигурността на „ Нотр Дам “ се е появил сигнал, показващ кой датчик изпраща сигнала.

Двамата охранители са отишли да ревизират местоположението, само че не са забелязали нищо. Когато се е присъединила втората тревога в 18:43 часа локално време. Следвайки инструкциите на алармената система, те са отишли на друго място в горната част на катедралата и са забелязали пламъците.

Припомняме, че на 15 април в катедралата избухна голям пожар, който пламтя повече от 12 часа. Огненият призрачен сън докара до огромни опустошения. Експерти са на мнение, че възобновяване на опожарения храм ще отнеме повече от 5 години.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР