Следобедните мачове от втория кръг на немската Бундеслига предложи много

...
Следобедните мачове от втория кръг на немската Бундеслига предложи много
Коментари Харесай

Съперник на Лудогорец се добра до точка срещу Байер, Щутгарт и Волфсбург с важни победи

Следобедните мачове от втория кръг на немската Бундеслига предложи доста попадения и завладяващи борби за почитателите на този шампионат.

Безспорно най-завързаната борба беше на " БайАрена ", където Байер (Леверкузен) стигна до 2:2 против противника на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа - Хофенхайм. Първото полувреме се разви по отличен метод за " аспирините ", които поведоха с 1:0 след тъкмо изпълнена дузпа от Уендел в 32-ата минута.

След почивката Андрей Крамарич възвърне ремито, откакто приключи с попадение едно чудесно подаване на сътрудника си в офанзива Сандро Вагнер. Радостта на Хофе обаче бе тъкмо 120 секунди, защото в ответната офанзива Карим Белараби още веднъж даде задатък на Байер.

 Байерн с предстоящ триумф при визитата си на Вердер
Вердер не откри лек за смъртоносния голов инстинкт на Левандовски

Байерн с елементарен триумф 2:0 на " Везерщадион "

Крайното 2:2 бе завършено 20 минути преди края, когато Марк Ут затвърди отличната си форма с ново попадение. Голяма заслуга за това попадение има и немският национал Керим Демирбай, който центрира по приказен метод за нападателя с №19.

Волфсбург се отърси от претърпяния потрес против Дортмунд в първия кръг и през днешния ден се поздрави с доста значим триумф при гостуването си на Айнтрахт. " Вълците " се поздравиха с минималната победа 0:1, а в воин за хората на холандеца Йонкер се трансформира Даниел Дидави. В 22-агта минута крилото засече чудесно подаване на Жилавужи и от близко наказа финландеца Храдецки.

 Снимка 309610
Източник:

Една минута пък лиши Борусия (Мьонхенгладбах) от първа победа като посетител за този сезон. " Жребчетата " водеха с 2:1 против Аугсбург до 89-ата минута, само че късно попадение на Кордова избави баварците от неприятно проваляне. Преди това домакините получиха ранен задатък след гол от съблекалнята на Финбогасон, само че след това позволиха цялостен поврат поради точни изстрели на Закария и Венд.

Щутгарт показва, че грешките от предишното към този момент няма да се повтарят и зарадва множеството си почитатели с домашен триумф над Майнц. Триумфът с 1:0 стана факт след попадение на новото попълнение Бадщубер, който през лятото се оказа непотребен и в Шалке 04, и в родния му Байерн (Мюнхен).

 Снимка 309611
Източник:

Швабите можеха да се поздравят и с по-изразителна победа, в случай че в 80-ата минута Тероде не бе пропуснал дузпа.

БУНДЕСЛИГА, 2 кръг, резултати:

ЛЕВЕРКУЗЕН - ХОФЕНХАЙМ 2:2

АЙНТРАХТ - ВОЛФСБУРГ 0:1

АУГСБУРГ-МЬОНХЕНГЛАДБАХ 2:2

ЩУРГАРТ - МАЙНЦ 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР