Следобедът на 22.12.2021 г. в Районно управление Гълъбово е получено

...
Следобедът на 22.12.2021 г. в Районно управление Гълъбово е получено
Коментари Харесай

Момиченце почина при пожар

Следобедът на 22.12.2021 година в Районно ръководство Гълъбово е получено известие за горяща къща в село Мъдрец. След осъществен оглед на местопроизшествието е открито, че пожарът е зародил в една от стаите на първия етаж от запалена печка на твърдо гориво. В помещението се е намирало дете – момиче на 1 година и 5 м. Било е оставено без наставнически контрол и в резултат на пожара е умряло.

Под надзора на Окръжната прокуратура в Стара Загора се води следствие за гибелта на детето, оповестиха през днешния ден от Апелативната прокуратура в Пловдив.
Нужна ли е наложителна имунизация против мeнингит, с цел да не се получават огнища? (ОБЗОР)
Няма други огнища на менингит и няма място за суматоха. Изследвани са и контактните лица на детето от прилежащите групи на софийската детск...
Прочети повече
Започнато е досъдебно произвеждане за това, че е запалена постройка и движимо имущество на забележителна стойност и пожарът е представлявал заплаха за живота на малолетното дете.

Провеждат се дейни дейности за определяне на аргументите за пожара, предстоят разпити на очевидци, назначение на експертизи, прецизират от прокуратурата.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР