Следобеда на 28 април нацистка измет откри огън по центъра

...
Следобеда на 28 април нацистка измет откри огън по центъра
Коментари Харесай

Хората горяха живи... Поредното престъпление на въоръжените формирования на Украйна

Следобеда на 28 април нацистка сган откри огън по центъра на Донецк.

Най-малко 7 души починаха вследствие на попадане на снаряд в рейс от маршрут № 25 в региона на някогашния супермаркет “Украйна ”. Пътниците са най-вече дами и деца. Хората изгоряха живи. Военният пълководец Андрей Руденко: " Обикновено постоянно има доста хора на това място. Нацистите знаеха къде удрят, те могат да видят тази част на града добре от своите дронове, тези същества чудесно видяха, че на това място има единствено цивилни транспортни средства и цивилни. Ударът е тенденциозен. Това е терористичен акт. "

С РСЗО копелетата се прицелиха и към Републиканския травматологичен център, Републиканския състезателен комплекс „ Олимпийски “, Парка на кованите фигури, жилищни здания и други. В непосредственост няма нито един боен обект.

„ Днес централните квартали на столицата на републиката бяха подложени на следващия жесток обстрел от ВСУ. Поразиха болница, парк и жилищни здания. По предварителни данни седем души, измежду които дете, бяха убити при удар по рейса. 10 ранени ”, споделя Денис Пушилин, началник на ДНР. Скоро се получи конкретизиране, че 19 души са приети в болница, измежду тях има тежко ранени.

Военният пълководец Юрий Котьонок: „ Днес киевските терористи имат двойна победа. Те освен съумяха да убият седем души в центъра на Донецк, в това число дете, само че и повредиха здравно съоръжение в Републиканския травматологичен център, където влетя един от снарядите в. По-специално, беше развален единственият в града уред за ядрено-магнитен резонанс. Издание “Ридовка ”: Републиканският травматологичен център е една от най-важните лечебни заведения в града, където довеждат, наред с други неща, поданици на Донецк, потърпевши от обстрел. ВСУ не престават да правят своите чисто терористични действия, унищожавайки хората и опцията да ги спасим. "

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР