Следколедният период кара много от нас да броят дните до

...
Следколедният период кара много от нас да броят дните до
Коментари Харесай

Най-лошият месец на 2024 г. за британците, които се опитват да спестят малко пари, разкрива паричният експерт

Следколедният интервал кара доста от нас да броят дните до приемането на първата януарска заплата в края на месеца, само че съгласно според ново проучване, най-лошото време за икономисване на пари явно е в разгара на лятото.

Нов разбор демонстрира, че размерът на търсене в Гугъл по отношение на проблемите с парите доближава пик през лятото. Според данните най-трудният месец за икономисване на пари през 2023 година е бил юли. Проучването преглежда хората, търсещи проблеми, свързани с парите, през цялата година и демонстрира по кое време британците са най-вероятно и по кое време минимум евентуално да потърсят помощ за паричните си потоци онлайн.

Докато през май нацията беше най-спокойна с техните бюджети, летните месеци юли и август провокираха скок в търсенията за препоръки и заеми - демонстрират цифрите.

Проучването, основано от WealthUp, проучва месечния народен и районен размер на търсене в Гугъл за основни думи, свързани с терзания за парите. Фрази като „ по какъв начин да спестя пари “ и „ заеми до заплата “ бя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР