Следим ситуацията в Русия отблизо и ежеминутно. Това каза пред

...
Следим ситуацията в Русия отблизо и ежеминутно. Това каза пред
Коментари Харесай

Мария Габриел за ситуацията в Русия: Следим ситуацията отблизо и ежеминутно

Следим обстановката в Русия от близко и ежеминутно . Това сподели пред публицисти във Велико Търново вицепремиерът и външен министър Мария Габриел.

„ Следим обстановката от близко. В непрекъсната връзка сме с посолството ни в Москва. Вече има оповестена информация и на уеб страницата на външно министерство. Освен, че следим обстановката от близко, предупредихме всички българи да заобикалят този регион, в който се развиват дейностите. Разбира се, че оставаме разполагаем и следим обстановката безусловно ежеминутно “, заяни Мария Габриел.

В непрекъсната връзка сме с посолството в Москва, изясни министърът на външните работи Мария Габриел

Вицепремиерът и външен министър разяснява и политическата непоклатимост в страната. „ Всеки ден ние с акад. Денков от ден на ден и повече демонстрираме по какъв начин прелестно работим в екип. Ние си имаме доверие, ние обсъждаме, ние се вслушваме в мнението на другия и мисля, че това е очевидно за всеки един човек “, сподели още Габриел.

Според нея това е работещото то решение. Това е, което си представям като екип, който желае България да влезе в Шенген, проекта за възобновяване да се навакса “, разясни тя. Смята, че на този стадий държавното управление би трябвало да продължи да работи посредством разговор и разсъдък.

ПП-ДБ няма да позволим постоянното държавно управление да бъде употребявано като заслон за скрити болшинства, показват от обединението

„ Когато искаш да имаш национално виновен дневен ред, когато искаш в страната да се вземат решения, които са в резултат на разискване на бистрота, на ясни правила и правила, няма причина това държавно управление да бъде несигурно или да не продължи своята работа “, сподели още Мария Габриел.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР