Следим какво се случва с 25-я филм за Джеймс Бонд

...
Следим какво се случва с 25-я филм за Джеймс Бонд
Коментари Харесай

Bond 25, No Time to Die и официалното заглавие на новия филм за Джеймс Бонд

Следим какво се случва с 25-я филм за Джеймс Бонд от много време и сме наясно с всички компликации, през които мина. Надяваме се, че това няма да се отрази на качеството му, а и скоро ще разберем сами.

До този миг филмът нямаше публично заглавие, а единствено работно - Bond 25. За благополучие продуцентите на кино лентата взеха решение да вдигнат завесата и да ни просветлят.

Следващият филм за Джеймс Бонд ще се споделя No Time to Die. Това ще бъде петият филм за Агент 007, в който Даниел Крейг влиза в основната роля. Според доста клюки, обаче ще бъде и последният.

Към момента No Time to Die ни се коства много завладяващ, тъй като режисьор на кино лентата е Кари Фукунага, а видяхме на какво е кадърен в първия сезон на " Истински детектив ".

Ролята на главния изверг в идния филм пък е поверена на носителя на Оскар Рами Малек. С оповестяването на заглавието имаме и нов синопсис. Той гласи, че Джеймс Бонд се любува на почивката си в Ямайка, само че тя е прекратена от неговия остарял другар от Централно разузнавателно управление на САЩ Феликс Лейтър (Джефри Райт).

Лейтър се обръща към Бонд със вик за помощ, тъй като загадка незаконна организация е отвлякла академик, с цел да го употребява за злите си цели. Това води Джеймс Бонд право при тайнствен изверг, който разполага с нова и доста рискова технология.

Премиерата на No Time to Die е планувана за 8 април 2020 година, а в идните месеци чакаме и първи филмов откъс. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР