следи за вас всичко по-важно от войната в Украйна: Всичко по

...
следи за вас всичко по-важно от войната в Украйна:
Всичко по
Коментари Харесай

ДЕН 40 ОТ ВОЙНАТА: Путин иска главата на Зеленски, а не Киев

следи за вас всичко по-важно от войната в Украйна:
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3698
10:00
Калфин: Помощта за Украйна включва всички средства


"Факт е, че България е на страната на Украйна. Помощта за Украйна включва всички средства, не бих имал терзания за въоръжаване на Украйна, тя е нападната ". Това съобщи някогашният външен министър Ивайло Калфин за "Твоят ден " по NOVA NEWS.
Копирано
08:15
Ген. Запрянов: Оцеляването на Украйна зависи от военната помощ


Избиването на почтени е жив геноцид. Оцеляването на Украйна зависи от военната помощ. Истината е по средата. Можем да помогнем с муниции и с самостоятелни средства за отбрана. Това съобщи ген. Атанас Запрянов, някогашен зам.-министър на защитата.
Копирано
08:14
Надежда Нейнски: Случващото се в Буча е военно закононарушение


Очевидно е, че протичащото се в Буча е военно закононарушение. Кадрите ми припомнят Сребреница, тъй като са ужасяващи. Това е човешки геноцид, съобщи в "Денят стартира " Надежда Нейнски, посланик, някогашен министър на външните работи.
Копирано
08:12
Юрий Косев за Буча: Видяхме потресаващи неща, къщите са минирани


„ Информацията, че украински радикали са виновни за зверствата в Украйна – е цялостна нелепост. Това са легенди и митове за опрощение на едни зверства, които не престават последните осем години”. Това разгласи в ефира на „ Здравей, България” Юрий Косев, който сега е в Киев.
Копирано
08:04
Карабоев: Путин желае главата на Зеленски, а не Киев


Има снаряжения, които пазят човешкия живот - палатки, военнополеви лечебни заведения и така нататък Има снаряжения като самолети, ракети. Тук стои въпросът до какъв брой това заплашва националната сигурност. Няма да има разлом в обединението, тъй като няма да бъде подложен въпросът за даване на тежко снаряжения на Украйна. Това съобщи Димитър Гърдев, специалист по сигурност и народен представител от Има Такъв Народ, в студиото на БТВ.
Копирано
07:32
Руските войски стартират да се изтеглят от Сумска област в Източна Украйна


Руските войски са почнали да се изтеглят от Сумска област в Източна Украйна, заяви нощес началникът на районната администрация Дмитро Живицки, представен от Укринформ.
Копирано
07:08
Седем са починали и 34 ранени при съветски удар в Харков


Седем души бяха убити и 34 бяха ранени през вчерашния ден при съветски удар по жилищен квартал в Харков, заяви прокуратурата на втория по величина град в Украйна, представена от Франс прес.
Копирано
06:59
Кметът на Буча упрекна Русия, че съзнателно е избивала цивилни по време на едномесечната си окупация


Кметът на наскоро освободеният украински град Буча упрекна съветските войски, че съзнателно са избивали цивилни по време на траялата месец окупация - изказвания, които съветското министерство на защитата отхвърля.
Копирано
06:34
Песков: Някакъв " ген " пречи на Европа да води взаимно битие с Русия за обща полза


Европейците имат необикновен „ ген “, който им пречи да съществуват взаимно с Русия за обща полза, само че и освен това състояние двете страни могат да свикнат една с друга. Това мнение показа представителят на Кремъл Дмитрий Песков в ефира на съветската телевизия „ Росия-1 “, съобщи ТАСС.
Копирано
06:18
Европейски Съюз и Съединени американски щати упрекват Русия, че е направила кръвопролитие в Буча


Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел упрекна Русия за зверствата, осъществени в киевското предградие Буча, съобщи ДПА.
Копирано
06:14
Зеленски с видеопослание на премиите " Грами "


Украинският президент Володимир Зеленски се изяви по време на церемонията по раздаването на музикалните награди "Грами ", съобщи Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР