следи на живо всичко по-важно от нахлуването на руската армия

...
следи на живо всичко по-важно от нахлуването на руската армия
Коментари Харесай

ДЕН 50 ОТ ВОЙНАТА: САЩ обявиха допълнителна военна помощ за Украйна

следи онлайн всичко по-важно от нахлуването на съветската войска в Украйна:
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4169
09:29
Илхан Кючюк: Не съм оптимист за прекъсването на войната в Украйна


"Аз не съм оптимист за прекъсването на войната в Украйна, макар че приканвам да бъдат потърсени всички опити да бъде открито помирение ". Това съобщи в изявление за предаването "Преди всички " на стратегия "Хоризонт " евродепутатът Илхан Кючюк:
Копирано
09:06
Кап. Евтимов: Убеден съм, че капитанът на „ Царевна “знае какво прави


14 български моряци и един украинец от екипажа на блокирания в Мариупол транспортен съд „ Царeвна “ към този момент са отвън пристанището. Това разгласи през вчерашния ден българският министър председател Кирил Петков.
Копирано
09:04
Архиепископът на Кипър: Путин несъмнено не се държи като християнин


В остро изказване архиепископът на Кипър осъди съветската инвазия в Украйна и прикани Путин да я спре. Председателят на кипърския парламент ще посети бежански центрове на украино-полската граница, а втора филантропична задача от кипърски медици доброволци отпътува за украино-румънската граница.
Копирано
08:26
Тагарев: Няма по какъв начин българските моряци да бъдат изтеглени без единодушието на съветската страна


Евакуацията на българския екипаж от "Царевна " е била допустима едвам на 50-ия ден от войната в Украйна, тъй като в този момент е решило управлението в Кремъл. Това съобщи в "Денят стартира " някогашният министър на защитата Тодор Тагарев.
Копирано
08:14
Суперяхтата на съветски милиардер е била иззета от полицията във Фиджи


Суперяхтата на съветски милиардер е била иззета от полицията в тихоокеанската страна Фиджи в четвъртък, съобщи ДПА, базирайки се на локални медии.
Копирано
07:27
Украйна разгласи, че с ракети е блъснала съветския транспортен съд " Москва "


Пожар и гърмежи са развалили тежко флагмана на съветската флота в Черно море, заяви Нова телевизия. Украйна разгласи, че с ракети са блъснали кораба "Москва ". Руснаците не удостоверяват, че е имало офанзива, само че държавните медии написаха, че ракетният крайцер, е понесъл тежки провали.
Копирано
07:02
Русия експулсира посланик от чешкото посолство в Москва в акт на взаимност


Москва изгони върховен посланик от посолството на Чешката република в Русия в акт на взаимност, заяви съветското външно министерство, представено от ТАСС и Ройтерс.
Копирано
06:54
Има спомагателни наказания, които Съединени американски щати може да наложат на Русия, съобщи Белият дом


Съединените щати разполагат с огромно многообразие от спомагателни наказания, които биха могли да наложат на Русия поради нашествието й в Украйна, съобщи пред кореспонденти говорителката на Белия дом Джен Саки, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.
Копирано
06:48
Зеленски е признателен на Съединени американски щати за новата военна помощ


Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че е "искрено признателен " на Съединени американски щати за новата военна помощ на стойност 800 милиона $, съобщи Асошиейтед прес.
Копирано
06:41
Съединени американски щати оповестиха спомагателна военна помощ за Украйна на стойност 800 милиона $


Правителството на американският президент Джо Байдън разгласи спомагателна военна помощ за Украйна на стойност 800 млн. $, с което общият размер на отпусната от Съединени американски щати до момента помощ на страната от началото на съветската инвазия, възлезе на над 2,4 милиарда $, предадоха Франс прес и Ройтерс.
Копирано
06:24
Австралия наложи целенасочени финансови наказания на 14 съветски държавни предприятия


Австралия наложи целенасочени финансови наказания на 14 съветски държавни предприятия, в това число такива, свързани с защитата, измежду които производителя на камиони Камаз и корабните компании Севмаш и Обединена корабостроителна корпорация, съобщи Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР