СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА ПРОТЕСТА В СОФИЯ!Въоръжени

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА ПРОТЕСТА В СОФИЯ!Въоръжени
Коментари Харесай

Пик: Ще има ли кървав преврат в София днес? Група граждани щяла да нахлуе при Радев и да го накара да...

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА ПРОТЕСТА В СОФИЯ!

Въоръжени провокации и опит за прелом се чакат в София през днешния ден по време на така наречените " отворени порти в президентството ". Сигнали за това са получени в Министерство на вътрешните работи и ДАНС, заяви  ПИК. 

Според  теорията група жители щяла да нахлуе в президентството и ще изиска от Румен Радев да разгласи изключително състояние. След това тълпата ще опита да нахлуе в постройката на Министерския съвет, трошейки и палейки всичко по пътя си.

Метежът съответствува с от дълго време обявение митинг на " българи от чужбина ", които упорстват за оставка на Борисов и сформиране на ново държавно управление в границите на този парламент.

Пик твърди, че в организацията, по оперативни данни, ще се включат и няколко русофилски организации на някогашни военни. В София са засечени и представители на рокерите от клуба " Нощни талази на Путин ", за които се допуска, че ще са в авангарда на провокациите и физическите конфликти с полицията.

Цели се румънски сюжет - безпорядък, побоища, кървави фрагменти, които да покажат, че народът не желае настоящето държавно управление, обобщават източниците на ПИК.

Днес цялата полиция и жандармерия в София е на крайник. Полицаи ще има безусловно на всеки метър в идеалния център на града. 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР