СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА ДВОЙНОТО УБИЙСТВО НА

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА ДВОЙНОТО УБИЙСТВО НА
Коментари Харесай

Извънредно! Разбра се кой е мъртвият музикант, открит в Ауди край Пампорово

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА ДВОЙНОТО УБИЙСТВО НА ПАМПОРОВО

Антон Бояджийски е мъжът, открит мъртъв в " Ауди ТТ " в курорта Пампорово. Той е рок музикант, научи Блиц.



Мъжът, който е от Пловдив, е свирил е в групата " Татко Кристофър ", основана от Ицо Петроф през 1991 година. Тя просъществува няколко години и има публикуван независим албум на групата " Отново на път ". Писал е и текстове на песни на БТР. 

Една от тях е  " Роден от праха "
Родих се от прахта, в която живях и мълчах.
Срещам самотност - празна орис.
Сянка нечия от отворена остаряла врата загатна таи изхвърчала душа.

Пр. Имах един чудноват свят,
Имах един чудноват свят

Отлита мига като птица на открито, като ария изпята, изпята от мен.
Отлита мига, отшумя, чудноват свят.
Бял лист от нощта, пренебрегнат на пода от по кое време.
Шепот на горест ще захвърля в прахта.

БЛИЦ напомня, че преди по-малко от час се появиха  първи снимки на тузарското черно " Ауди ТТ ", в което бяха открити телата на простреляните музикант и банкерка, който бяха открити край ски център " Малина " в Пампорово.

Както медията ни към този момент писа  водещата версия е ликвидиране и самоубийство.

По-рано Сийка Забилева, районен представител на Министерство на вътрешните работи – Смолян, направи още разкрития за случилото се край Пампорово .

41-годишната жена е убита с два патрона в гърдите и един в главата, а гибелта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата.  В автомобила, който е благосъстоятелност на мъжа и е с пловдивска регистрация , е намерен  незаконнен револвер . Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен напълно в черно.

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов разясниха, че  вдовецът, който първо е умъртвил разведената жена, а по-късно се е самоубил, е бил облечен целия в черно .

Заради осъществените огледи в неприятни метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, през днешния ден следва да се извърши още един оглед на автомобила. Не са открити следи от битка и опозиция. По първични данни закононарушението е осъществено сред 21.00 и 23.00 часа нощес.

Преди минути пък  Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде вцепеняващ кръвта роман за случилото се .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР