СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Телеграф: Росен Ангелов редовно бил пребиван в затвора като педофил и изнасилвач и затова избрал куршума, вместо килията

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Докато е лежал в пандиза, Росен Ангелов е бил обичай няколко пъти от пандизчии, написа „ Телеграф “. Положението му е било изключително тежко, защото в зандана с изнасилвачите и педофилите се отнасят най-жестоко.

„ Кибритлия и свадлив, със самочувствието, че светът е основан и се върти към него. Не бе добър в битки и отнесе шамарите. Не беше никакъв хулиган “. Това разкри някогашният негов съкилийник Марин Ташков. „ Живял съм с него по 24 часа дневно, в продължение на много месеци. Смея да настоявам, че е кадърен да извърши сходно нещо “, безапелационен е Ташков.

„ В главата му има много сачми и схващане, че закононарушението е премеждие и е заслужен метод на живот, то го издига в личните му очи и го прави воин “, изясни някогашният пандизчия. Припомняме, че 56-годишният мъж Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър.

При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Вчера както медията ни заяви първа, мъртвото тяло на изверга бе намерено в гората край Нови Искър. Ангелов се е самоубил с патрон в главата в една изоставена вила, покрай първичната му бърлога. Вероятно един от претекстовете да си пусне патрон в главата е точно споменът от побоищата зад решетките и страхът да не се окаже още веднъж там.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР