СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО ЗА НОВОТО УБИЙСТВО В КАСПИЧАН В PETEL.BGСнимка: Дарик

...
СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО ЗА НОВОТО УБИЙСТВО В КАСПИЧАН В PETEL.BGСнимка: Дарик
Коментари Харесай

Килърът на семейството от Каспичан не се спрял след кървавата екзекуция, вижте какво предприел!

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО ЗА НОВОТО УБИЙСТВО В КАСПИЧАН В PETEL.BG

Снимка: Дарик Нюз

Гуля Великова и брачният партньор й Георги са имали от дълго време спор с техния родственик, който е имал искания към унаследен парцел. Вероятно това е станало мотив за решението на племеника им да затрие цялото семейство, това допуска непосредствен другар на Гуля, който членува дружно с нея в локалния Клуб Русофили, оповестява Блиц.

" Беше доста учтив човек, доста културна, щерка й постоянно се отбиваше в къщата им, само че не живееше при тях ", разкрива Валентин Атанасов. 

Друг непосредствен на жертвите споделя, че самите служители на реда онемели от смут, когато са влезнали в къщата на ул. " Раковски " в Каспичан. Навсякъде имало кръв, Гуля, брачният партньор й Георги и двете им деца Славка и Веско били кълцани с ножове, а след това клани и с секира.

Те разкриват още, че след убийството причинителят П. П. се барикадирал и заплашвал, че ще извърши още по-големи жестокости. В последна сметка съумели да го усмирят. Близък до фамилията споделя още, че се видял с дъщерята на Гуля и тя му споделила, че е пристигнала на посетители на майка си и татко си. Това се оказало съдбовно за нея. Синът Веско също не живеел непрекъснато в къщата на майка си и татко си. Преди време се върнал от гурбет в Гърция, описаха още познати на избитото семейство. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР