След зрелищно 2:2 в първия мач, Тотнъм приема Ювентус на

...
След зрелищно 2:2 в първия мач, Тотнъм приема Ювентус на
Коментари Харесай

"Тотнъм" приема "Ювентус" с мисъл за европейския си връх

След зрелищно 2:2 в първия мач, " Тотнъм " приема " Ювентус " на " Уембли " с единствената мисъл за място в топ 8 на Шампионската лига. Реваншът се обрисува да бъде непридвидим и завладяващ. Срещата е от 21:00 ч. и ще бъде излъчена директно по bTV Action.

Отборът на " Тотнъм " съумя да измъкне равенството в Италия, откакто изоставаше с два гола на Гонсало Игуаин. " Бианконерите " са цялостен хегемон в Серия " А " през последните шест сезона, само че " шпорите " са подготвени за едвам повторно в своята история да стигнат до 1/4-финалите в най-силния европейски клубен шампионат.

Воденият от Маурисио Почетино отбор се намира в серия от 17 следващи мача без загуба във всички шампионати. Отборът е четвърти във Висшата лига с пет точки пред петия " Челси " и също така доближи четвъртфиналите за Купата на Англия.

Освен двата гола на непознат терен, проблем за " Юве " ще бъде и солидното показване на " Тотнъм " на " Уембли " в последно време. Лондончаните завоюваха и трите си мача вкъщи в Шампионската лига - 3:1 против " Борусия " Дортмунд, 3:1 против " Реал " Мадрид и 3:0 против АПОЕЛ. Общо във всички шампионати " шпорите " имат баланс от 14 победи, 4 равенства и 2 загуби в 20 мача като хазаин при голова разлика 45:14.

" Ювентус " започва със загуба с 0:3 при гостуването си " Барселона " в първи кръг на груповата фаза в Шампионската лига. В другите си две срещи в шампионата отвън Торино " бианконерите " записаха тъждество против " Спортинг " Лисабон - 1:1, и победа над " Олимпиакос " с 2:0.

Играчите на Масимилиано Алегри ще се борят със зъби и нокти за попадане измежду най-хубавите осем в шампионата. Миналата година те играха на финала в Кардиф, само че не съумяха да победят " Реал " Мадрид.

Италианският исполин е в серия от 10 следващи победи в Серия " А ". Във всички шампионати отборът изигра 18 мача надалеч от вкъщи, в които реализира 14 победи, 2 равенства и 2 загуби.

Лошата вест на Алегри е травмата на Гонсало Игуаин. Другите сигурни отсъстващи са Хаун Куадрадо, Федерико Бернардески и Матия де Шилия.

Почетино пък е без санкции Серж Орие, чието място на десния байрак ще бъде заето от Киърън Трипиър.

В другата среща довечера " Манчестър Сити " чака обикновен реванш против " Базел ". " Гражданите " си свършиха работата, печелейки с 4:0 първия мач на " Санкт Якоб Парк ". Двубоят е от 21:45 ч. по RING.

" Сити " на Гуардиола се намира в отлична форма. След като разгроми швейцарците преди три седмици, отборът победи на два пъти " Арсенал " и един път " Челси ". На другия полюс е " Базел ", който е много неуверен в локалното състезание и неотдавна отпадна от шампионата за купата на страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР