След злополучната връзка на Емрах Стораро с колежката му Теди

...
След злополучната връзка на Емрах Стораро с колежката му Теди
Коментари Харесай

Веси ли? Вижте по коя певица хлътна Емрах Стораро

След злощастната връзка на Емрах Стораро с колежката му Теди Александрова от преди две години, той още веднъж се захласва по човек от сектора, твърди „ Галерия “.

В музикалните среди все по-усилено се шушука, че дребният наследник на Тони Стораро си има нова тръпка в лицето на певицата Мона -Симона Петрова, която през 2022 година взе участие в „ България търси гений “.

Стораро-син напълно отговорно я поканил на танцовия си дебют, защото имал в действителност съществени планове към изпълнителката и това било метод да ускори свалката си с нея.

Двамата към този момент са имали няколко срещи отвън светлините на прожекторите, само че поради заетостта му с шоуто, в последно време поддържат връзка виртуално. От известно време насам двамата поддържат връзка, като даже Мона е била измежду гостите на първия лайф на Емрах в танцовото шоу „ Денсинг Старс “, издават осведомени. По-рано клюката го обвързваше и с танцовата му половинка Веселина Данева, само че това остана единствено плод на нечии догатки.

Симона Петрова нашумя след присъединяване си в „ България търси гений “.

Родената в Кюстендил Мона от две години настойчиво се пробва да се наложи като име на музикалната сцена. Зад гърба си тя има планове с младите си сътрудници Кирил Хаджиев-Тино и Искрен Тончев-Искрата. Тя е щерка и на известния фешън дизайнер Мони Петров, а около това работи и тя като моделиер, създавайки лична сбирка. Въпреки че се занимава с музика от 8-годишна, тя приключва Природо-математическа гимназия „ Проф. Емануил Иванов “ в паралелка със софтуерни и хардуерни науки. Професионалното си образование продължава в Нов български университет с две специалности - реклама и мода. Относно персоналния си живот, Мона е споделяла, че наскоро е завършила дългогодишна връзка с което  още повече ускорява клюката, че сред нея и Емрах се случва нещо задълбочено.  Още предишното лято певицата призна, че се е разделила с половинката си.

„ За мен един мъж би трябвало преди всичко да почита дамата до себе си . Също както и нейните ползи. Трябва да я поддържа и предизвиква и да й оказва помощ в избора за най-хубавото. Интелигентността ме притегля - и прочувствената, и частта с общата просвета “, показа тогава певицата, която е била част и от хора на майката на Мария Илиева - Ваня Монева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР