След земетресението от 3 април с магнитуд 7,3 по Рихтер

...
След земетресението от 3 април с магнитуд 7,3 по Рихтер
Коментари Харесай

Пекин: Готови сме да окажем помощ на засегнатите от земетресението сънародници в Тайван

„ След земетресението от 3 април с магнитуд 7,3 по Рихтер във водите на Хуалиен, Тайван, Службата по тайванските въпроси към Държавния съвет изрази своята угриженост и съболезнования на фамилиите на починалите тайвански сънародници “, сподели Джу Фънлиен, говорителка на Службата по време на конференция през днешния ден.

Пекинският, Джуншанският, Уханският и доста други университети в континенталната част на страната отвориха специфичен канал за студентите от засегнатите от земетресението фамилии в Тайван, с цел да получат краткотрайни стипендии за затруднено състояние. По разнородни канали бяха направени дарения от разнообразни краища на страната към острова, добави още говорителката, като пожела на потърпевшите сънародници да бъдат живи и здрави и да възстановят домовете си допустимо най-скоро.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23871Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед10214Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед32720Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед26757Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед72134Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед551654Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181317Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед139905Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед124822Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед121036Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР