След застудяването още от днес ни очаква по-хубаво време –

...
След застудяването още от днес ни очаква по-хубаво време –
Коментари Харесай

Проф. Георги Рачев с много лоша прогноза до края на март и началото на пролетта, очертава се...

След захлаждането още от през днешния ден ни чака по-хубаво време – с повече слънце, по-малко вятър и по-високи температури. Това сподели пред bTV климатологът проф. Георги Рачев, представен от Блиц.

``
реклама

В четвъртък и петък обаче ще бъде по-хладно и ще вали в западната половина на България. Температурите ще се запазят на естественото равнище – оптималните ще са сред 8 и 12 градуса. 

В София температурите ще доближат 12-14 градуса, а в неделя – 17-19 градуса. В понеделник ще е още по-топло, а във вторник температурите ще се повишат с още 1-2 градуса. В сряда ни чака намаляване на температурите, изясни проф. Рачев.

Освен към 21 март,  захлаждане се чака и към 25 и 26 март. Баба Марта е присъща с внезапни нахлувания както на топъл, по този начин и на леден въздух. За момента март месец е от 2, тук-там до 4 градуса, над нормата, добави климатологът.

„ Лошото е, че времето е изсъхнало – преваляванията са извънредно незадоволителни и се обрисува пролетно засушаване ”, разяснява още проф. Георги Рачев. 

Дългосрочно не се чакат основни превалявания. „ Зимата си свърши, нищо че вали сняг ”, заключи климатологът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР