“След заповедта на Хага за арест на Путин няма как

...
“След заповедта на Хага за арест на Путин няма как
Коментари Харесай

Дайнов по Дарик: Руснаците са в истеричен балон как мятат ракети, това са симптоми на края

“След заповедта на Хага за арест на Путин няма по какъв начин оттук насетне западните сили да договарят с него за каквото и да било. Това значи, че войната ще завърши тогава, когато украинските въоръжени сили победят. Никакви предварителни договаряния с Путин няма да има. Никой няма да си приказва с него въобще ”, съобщи в “Кой приказва ” по Дарик радио политологът проф. Евгений Дайнов. Припомняме, че, обвинявайки го, че е виновен за военни закононарушения, осъществени в Украйна. Подозрението е за нелегално депортиране на хора, в това число и деца, от територията на Украйна в Руската федерация.



Евгений Дайнов. Снимка: Дарик радио

Предстои обаче, където ще се разиска точно Украйна. Дайнов разяснява визитата по този начин: “С кого ще си приказва Си Дзинпин? С президент на велика мощ, или с търсен нарушител? Макрон доста се гордееше, че ще си приказва с Путин. А в този момент, в случай че му се обади, ще си приказва с един нарушител ”.

Във връзка със, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност, който назова Международния углавен съд (МНС) “нулево ефикасен ” и заплаши с ракетна офанзива постройката на съда в Хага, Дайнов съобщи: “Тези закани са постоянното меню на вечерните пропагандаторски шоута. Те (*бел. Ред. руснаците) живеят в собствен нервен балон по какъв начин наляво и надясно мятат ракети, а действително едно село не могат да завладяват. Това обаче са признаци на края. Не виждам кой ще посмее да почне да размята ракети насам и натам. Защото на Путин му беше обяснено още преди месец какво ще му се случи, в случай че нападне друга страна ”.

Според проф. Тагарев Путин преднамерено оставя Медведев да приказва по този начин: “Дали по този начин си приказва по принцип, или под въздействие на някакви субстанции, само че на фона на Медведев путин наподобява естествен ”.

Тагарев е безапелационен, че в случай че Путин беше съумял да подчини Украйна и да включи нейната войска към своите сили, е щял да тръгне в други направления - “Молдова, Грузия, а за какво не да опита и серещу една или повече страни от НАТО ”.

Евгений Дайнов описа по какъв начин се е разхождал във Варна и си е представял какво щеше да се случи, в случай че тази война беше стигнала до България и в случай че във Варна, да вземем за пример, се бяха появили “зелени човечета с автомати ”. По думите му евентуално огромна част от българите щяха да ги посрещнат с самун и сол. “Украинците ни избавят всички нас всеки ден ”, заключи той.

Позицията на България за войната в Украйна политологът дефинира като “хилаво проруска ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР