След записите са по-различни условията. Не може да се направи

...
След записите са по-различни условията. Не може да се направи
Коментари Харесай

Как ще продължат разговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ?

След записите са по-различни изискванията. Не може да се направи кабинет във разновидността, в който ПП-ДБ си представяха. Сега министрите ще би трябвало да са 50 на 50, само че да не са политически фигури. Това съобщи пред БТВ PR специалистът Нидал Алгафари.

„ След като Борисов няма непринудено да си даде имунитета, той би трябвало да се гласоподава от Народното събрание. Това значи, че всички сделки ще бъдат да се върви напред, а не към Румен Радев “, добави той.

„ Какво съумя да направи Радев в интервала на царуването си? Скара ни с ДПС, наложи тези „ шарлатани “ във властта, по-късно изпокара всичко с БСП. Той не се опита да направи обединени. На него му хареса да има разслоение, с цел да може той да е на върха “, уточни Алгафари.

„ ПП-ДБ вече не настояват Асен Василев да е финансов министър, защото акад. Денков сподели, че не е елементарно да се откри подобен. Това значи, че търсят “, разяснява журналистът Асен Григоров.

„ Не имам вяра имунитет да бъде чеп в връзките между ПП-ДБ и ГЕРБ. Борисов направи съответен разбор. Има сили, които не желаят да се случи държавно управление между ПП-ДБ и ГЕРБ. Интересът на българските жители е да има държавно управление, а в полза на страната е да се съблюдава Конституцията. Радев сподели, че не му е прелестно да живее в страна с парламентарна форма на ръководство “, сподели още журналистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР