След загубата от Созопол с 1:2 треньорът на Спартак (Варна)

...
След загубата от Созопол с 1:2 треньорът на Спартак (Варна)
Коментари Харесай

Спартак очаква до дни нов нападател

След загубата от Созопол с 1:2 треньорът на Спартак (Варна) Диян Божилов разкри какво желае да усъвършенства в играта на отбора в идващите две седмици до старта на шампионата във Втора лига. Той загатна също, че холандецът Насарио де Фетес най-вероятно ще подпише контракт.

„ От старанието и желанието на футболистите съм удовлетворен, само че пропущаме доста положения. Трябва да сме по-концентрирани и ефикасни в офанзива и да подобрим организацията си на игра. Това, което не ми харесва, ще го кажа на момчетата в съблекалнята и ще продължим да отстраняваме слабостите. Искам също да сведем до най-малко грешките на терена. На този стадий футболистите още са тежки, само че ще ги освежим до началото на сезона.”, съобщи за „ Петел” Божилов.

Последният добави, че на 70 % е наясно с групата за новия сезон и призна, че в околните дни е допустимо към тима да се причисли нов нападател.

Относно бъдещето на холандеца Насарио де Фетес, който игра през първото полувреме против Созопол, Божилов бе сбит: „ Той не е упражнявал и не е квалифициран, само че по-скоро ще остане при нас.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР