След загубата от Арда в Кърджали фенове на Ботев, списващи

...
След загубата от Арда в Кърджали фенове на Ботев, списващи
Коментари Харесай

Ultra Tosko: Защо Зингаревич държи на заплата това футболно ...

След загубата от Арда в Кърджали почитатели на Ботев, списващи страницата във фейсбук " Ultra Tosko " разгласиха ядосан пост за положението на обичания им тим. Ето го без редакторска интервенция. Сами си преценете, прави ли си, или - не.

Колежа чака и до момента в който чака, ПФК " Ботев " (Пловдив) е в чакалнята на футбола. Имаме спортно-технически щаб от десетина помощника, анализатори и какви ли не хора, всичките натресени на старши треньора, които на всичкото от горната страна се карат между тях. Даже някои се сбиха на последния мач в Кърджали.

Отделно клубът има - пълномощник, изпълнителен шеф, консултант по спортните въпроси, също и " дясна ръка на притежателя " (каквото и да значи това), и несъмнено още неколцина индивида с управителни позиции, които са безусловно непотребни и разумно водят до липса на ясна подчиненост, анархия и безредица.

Отделно, че при съществуването на тези хора, Антон Зингаревич си взима решенията еднолично, без да разрешава да му се месят. Тук идва въпросът за какво тогава държи на заплата това футболно Организация на обединените нации, което сме сега. На КТБ (б.р. клубната подготвителна база) се разхождат представители на повече от 14 народи!

И преди сме го виждали това, само че като футболна прелест и атракция обаче, тия сегашните единствено торти и пасти могат да ядат пред оня сбирщайн на Пичони и Морини от есента на 2009 година.

Разочароваща е селекционната политика - някакъв тиктокър от Санкт Петербург, някакъв контузен испанец, малолетни африканчета, несъответстващи второразредни играчи и един Елвис. С подобен потенциал, не Копич, ами Клоп, Моуриньо или Гуардиола да са треньори, няма по какъв начин БПФК да стане измежду водещите тимове в Първа лига.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР