След загубата от Академик Пловдив в Балканската лига вчера, Берое

...
След загубата от Академик Пловдив в Балканската лига вчера, Берое
Коментари Харесай

Павел Маринов пред Sportal.bg: Черноморец е доста неудобен отбор

След загубата от Академик Пловдив в Балканската лига през вчерашния ден, Берое ще се опита да откри сили да изиграе третия си мач за последните шест дни. Момчетата на Любомир Минчев излизат против приятната изненада този сезон – Черноморец, пробвайки да запазят четвъртото си място във краткотрайното класиране на НБЛ. Срещата е на следващия ден от 19:00 часа в Бургас.

Преди това баскетболистът на Берое Павел Маринов показа пред Sportal.bg какви са упованията му за конфликта с „ акулите” на Васил Евтимов:

„ Много атлетичен тим, който играе доста бързо. Треньорът Васил Евтимов е забавен, дава ужасно доста сила на играчите, поддържа ги. В идващия миг им се кара, танцува с тях на Преслава, поддържа ги много в обществените мрежи. Той е треньор за първа година и е доста въодушевен сега. Нека да резервира тази сила отсега нататък. Иначе Черноморец разполага с трима американци, които са в много добър темп. Като самостоятелни индикатори са едни от най-хубавите играчи в шампионата. Около тях са Евгени Хаджирусев, Константин Коев. Отборът е много неуместен. Трябва да им спрем бързата офанзива, тъй като бягат ужасно доста. Трябва да си подсигурим битката под нашия панер и от там нататък към този момент да играем баскетбол.”, съобщи Маринов.

Берое заема четвърта позиция в класирането с актив от 8 победи и 6 загуби, а Черноморец се подрежда на шесто място в таблицата с 6 триумфа и 8 провали.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР