След загубата на Виолета в битката снощи, тя бе номинирана

...
След загубата на Виолета в битката снощи, тя бе номинирана
Коментари Харесай

Мрежата ревна в защита на Елвиса: Браво, Марто, отрежи главата на Виолета!

След загубата на Виолета в борбата нощес, тя бе номинирана служебно да се изправи против най-големия си зложелател Марто Елвиса. Очаквано се случи, че обеднените в едно племе участници предложиха Мартин Николов да се бори за оставане във „ Игри на волята ”. Всички гласоподаваха срещу него и го пратиха на елиминация.

Мъжете се извъртяха и вместо да предлагат дъщерята Денислава да се бие против майка си, пратиха най-големия  пълководец до в този момент в шоуто. Когото нарочиха, че е черната овца и в този момент се молят Вили да в профил набедения за Кръстник мъж.

Самата тя разгласи, че да се бие против Мартин е късмет за нея и може да го надвие на Арената. На публиката обаче й писна от интригите на Виолета и множеството от феновете на „ Игри на волята ” застанаха на страната на бизнесмена  и пишат: „ Ей такива лицемери и страхливци са всички тоя сезон. Не виждат по надалеч от личните си носове. Явно чайките им изпиха акъла. Нямат никаква тактика за край. Толкова  жалки финалисти не е имало до в този момент, като изключим, Марто и Рълев. Трябваше да предлагат дъщерята с майката и да разбият обединението им!!! Но то  би трябвало малко мисъл и взор напред! Нищо!Утре желая Марто да види сметката на тази зла женица и нека другите да се светнат най-малко малко! ” А различен почитател прибавя: ”Марто като играе мисли, а другите като овце, слушкат мрънкащата   злобарка! Но тя ще отпадне, ще им остави щерка си, която в този момент омайва Мастагарков след Мишо, а той беше след Мартин.И Дунев го бяха „ сготвили ”, добре че Марто му отвори очите! ”, „ Мартине, ти си най-любимия състезател на публиката, взе ни акъла! ”, пишат почитателите.

Автор:Фейсбук

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР