След юни в управлението на страната ще започнат промени. Не

...
След юни в управлението на страната ще започнат промени. Не
Коментари Харесай

Феноменът Стоянка Митева: Идват социални и политически бури наесен

След юни в ръководството на страната ще стартират промени. Не единствено промяна на министри, само че и завои в някои от политиките на държавното управление. Българите се усещат като сираци, извънредно се нуждаят от правдивост. Болните се усилват като лавина.
Това предвижда пред Фрог нюз феноменът от Димитровград Стоянка Митева. Наследничката на Ванга и Вера Кочовска, както я назовават мнозина, рядко приказва по политически тематики. При нея обаче постоянно вървят политици, които желаят да унаят какво чака страната и самите тях в бъдеще.

Често ме питат за пари, за персонални неща, за сватби и любовни истории. Иска ми се да се интересуват повече по какъв начин живеят хората и да вършат всичко, с цел да улеснят живота им.

Наесен ще има фрапантни промени, същинска стихия се задава. Много тъга се е натрупала, доста неистини се изговарят, хората са изтощени. София не е провинцията и на жълтите павета не се вижда по какъв начин изнемогват българите по села и градове. Болести, болести… Несправедливост на всяка крачка. Все по-често ме молят с цел да оказа помощ против болести. Но тези заболявания са най-много от напрежение, от бедност и неприятно отношение. Когато един народ не има вяра на управниците – идват бурите. Ще има българска стихия, - безапелационна е Митева.

Бойко Борисов имаше огромна поддръжка през първия мандат. Хората му повярваха. Само че към този момент 10 години нищо не се трансформира. Идват млади фамилии да търят лек за детето си. Идват хора с тежки, неличими болести. Смущавам се, че някои от тях, имат вяра, че може да се промени ориста им. Няма по какъв начин да стане. Вждам обезверени хора и това ме наранява. Мъча се да облекча болките им, да оказа помощ с каквото мога. От цялата страна идват. О София идват политици и заможни предприемачи, а от провинцията – угрижени хора.

Стоянка Митева е сравнявана от мнозина с Вера Кочовска и Ванга. Тя обаче не обича тези съпоставения. Те са изключителни, феноменални, потвърдено от учени и откриватели. Аз имам сила, която ми дава сили да оказвам помощ на хората. С каквото мога. Това ми стига. Нямам право да отхвърлям помощ, споделя Митева, която постоянно е наричана от медиите „ ясновидката на елита “.

Очаквайте изявление със Стоянка Митева, в което тя разкрива какво чака България, българите и ръководството на страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР