След XC90 и XC60 в гамата на Volvo се появява

...
След XC90 и XC60 в гамата на Volvo се появява
Коментари Харесай

Ол инклузив в шведски вариант

След XC90 и XC60 в гамата на Volvo се появява трети SUV автомобил – XC40. Моделът е с компактни размери (4,43 м дължина), огромно междуосие (2,70 м) и просторна 5-местна пътническа кабина. Елегантният външен тип, дизайнът, първокласната направа и модерните технологии приближават XC40 до по-големите SUV-ове на Volvo. Той е първият, построен върху новата платформа CMA (Compact Modular Architecture), създадена взаимно с концерна майка Geely.
  New Volvo XC40 - exterior  New Volvo XC40 - City Safety
Освен ефектна визия, колата предлага на бъдещите притежатели влиятелни системи за сигурност, съгласуваност и развлечение. Това ще бъде един от най-високо оборудваните компактни SUV-ове на международния пазар. На борда действат системи за сигурност (City Safety), за помощ на лидера (Pilot Assist), за предизвестие при овакантяване на платното (Run Off Road Protection), за напречен трафик (Cross Traffic Alert), както и 360-градусова камера. Пътническото поделение е красиво, първокласно и практично с доста място за слагане на движимости, в това число гнездо за безжично зареждане на смарт телефон, сгъваема окачалка за дребни пликове и покупки и преносим панер за боклуци в централната подпора.

При лансирането Volvo XC40 ще се предлага с дизелов мотор D4 и четирицилиндров бензинов T5 Drive-E. Предстои въвеждането на хибридни и електрически разновидности, както и на други задвижващи системи. Това ще бъде първото Volvo с трицилиндров мотор.

Новата абонаментна услуга Care by Volvo за част от международните пазари разрешава на клиентите да се оборудват с колата, без да се тормозят за заплащането на наложителните застраховки, налози и такси. В взаимозависимост от опциите на района, този авто ол инклузив ще съдържа и редица цифрови услуги като зареждане или разчистване, както и доставка на онлайн поръчка в самото транспортно средство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР