След втория дълъг уикенд тази пролет - хиляди, които тръгнаха

...
След втория дълъг уикенд тази пролет - хиляди, които тръгнаха
Коментари Харесай

Интензивен трафик в цялата страна, но без сериозни инциденти и задръствания

След втория дълъг уикенд тази пролет - хиляди, които потеглиха на път, се завръщат. На места през днешния ден се стигна до тапи, а за на следващия ден се чака още по-интензивен трафик, предизвестяват от пътната организация.

Само за 21 и 22 май над 90 хиляди автомобила са напуснали столицата. Най-много транспортни средства са поели по Автомагистрала „ Тракия “ - над 23 хиляди.

Към този час има километрично запушване в сектора от 31-ви до 34-ти километър на Автомагистрала „ Струма “. Причината е ремонт на склон в региона Старо село. За пътуващите към София придвижването се прави единствено в изпреварващата лента.

Освен завръщащите се през днешния ден, в последния почивен ден, на следващия ден също се чака натоварен трафик, по тази причина от Пътната организация молят водачите да употребяват и различни направления в пиковите часове.

Най-натоварен и проблематичен по Автомагистрала „ Тракия “ остава секторът в региона на Стара Загора. Там поради ремонта на автомагистралата пътуващите минават през село Ракитница. Заради ограничаването на скоростта и легналите служители на реда се образуват тапи, само че през днешния ден не се стигна съществени тапи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР