След всичко случило се през миналата година, страхът на хората

...
След всичко случило се през миналата година, страхът на хората
Коментари Харесай

Влияе ли бумът на криптовалутите върху онлайн залозите?

След всичко случило се през предходната година, страхът на хората от бъдеща инфлация се изостри и това накара мнозина да влагат в криптовалути. В това отношение, биткойнът си остава най-популярната криптовалута, а скокът, който тя означи в последните 12 месеца е незабравим. Един биткойн към този момент се разменя за над 30 хиляди $, а единствено преди пет години струваше 400 $.

След първичния звук към биткойна последва мъртвило, с цел да пристигна 2017 година и той още веднъж да стане настоящ, заради високите си скокове. За последните няколко месеца обаче растежът му е умопомрачителен. Хората постоянно са били привличани от концепцията за бързо замогване и вложението в биткойни наподобява като тъкмо подобен случай. До огромна степен хазартната промишленост предлага тъкмо опция за бързо замогване и огромна част от хората, инвестиращи в криптовалути са евентуални огромни клиенти на казината.

В този ред на мисли, не е толкоз изненадващо, че в онлайн пространството започнаха да се появяват от ден на ден
букмейкъри и казина, които разрешават на потребителите да вършат транзакции и в биткойни. Наблюдава се, както напълно биткойн букмейкъри, не предлагащи други платежни способи, по този начин и букмейкъри, които наред с останалите платежни варианти са добавили биткойн вид.

Използвайки криптовалута, играчите получават сигурност на своите финанси. Друг огромен плюс е, че могат да бъдат сигурни, че няма да бъдат излъгани, защото залогът минава през по този начин наречената блокчейн системата, при която всички финансови транзакции се съхраняват в мрежа от компютри в разнообразни места по света. Това пък обезпечава нужната бистрота на финансите, само че и мечтаната дискретност, като система от блокове е и устойчива на хакерски офанзиви.

У нас към момента няма
букмейкър, който да предлага биткойн разплащане, като това важи даже за букмейкъри като bwin (бвин), които съществуват от много дълго време и разполагат с редица други платежни способи. Една от аргументите криптовалутите мъчно да си проправят път в е регулацията, която другите страни постановат. Според експерти по хазартно право, регулаторите са извънредно внимателни с криптовалутите в казино промишлеността и внимават извънредно за евентуално пране на пари.

Друга пречка е, че предлагането стартира да изпреварва търсенето. Към момента даже най-големите крипто
казина и букмейкъри не могат да се похвалят с толкоз огромен брой клиенти. Освен това, предвид на огромните скокове на биткойна, то надалеч по-логично наподобява той да бъде защитаван като актив, а не да се употребява за залози. Освен в случай че не сте сигурни в възможен спад на въпросната криптовалута, то залог с нея си е значително риск.

Крипто
казината и букмейкърите са търсени от потребителите, които желаят да се уверят, че играта им ще бъде обективна и няма да бъдат излъгани, а в това време ще запазят своята дискретност на персоналните данни и на процедура могат да залагат анонимно. Регулаторните трудности обаче крепко притискат цялата блокчейн общественост и е мъчно да се каже сигурно какъв брой бързо би се развила тя, макар плюсовете, които носи със себе си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР