След всичко, което чух днес, единственото, което ще им кажа

...
След всичко, което чух днес, единственото, което ще им кажа
Коментари Харесай

Десислава Атанасова след записа: Вратата е ей там

" След всичко, което чух през днешния ден, единственото, което ще им кажа е: " вратата е ей там ", написа Атанасова.

Председателят на ПГ на ГЕРБ е паралелно с претендента за ротационен министър председател Мария Габриел при диалозите с представители на ПП-ДБ. Партийният водач Бойко Борисов обаче неведнъж акцентира, че решенията ги взима някогашният български еврокомисар и никой не може да й въздейства.

В публикуваните през вчерашния ден записи се чува по какъв начин Кирил Петков и Асен Василев приказват за изпиране на Бойко Борисов, за съгласуване на назначенията в службите с непознати посолства, за сделки с ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен за заобикаляне на разпоредбите за еврозоната и още други въпроси, които провокираха политически трус. 

Още преди да чуе наличието на записите, Бойко Борисов беше безапелационен, че те няма да трансформират желанието му за взаимно ръководство с ПП-ДБ. Според него единствената цел на записите е да предотвратят сформиране на държавно управление.

" Целта е да няма държавно управление, тъй като всичко е доста близко това да се случи. Това обслужва доста разнообразни ползи, които не желаят България да се стабилизира. Аз не знам Кирил Петков какво знае, само че на негово място аз нямаше да разясня. Това е нерегламентирано, нелегално. Това е нечистоплътие. Защото вместо да си приказваме за бюджета, по кое време ще довършим промените - ние си приказваме кой и по какъв начин записал ", безапелационен беше Бойко Борисов и акцентира, че няма по какъв начин да му повлияе, защото договарянията се водят не от него, а от Мария Габриел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР