След всичко, което бе изнесено като данни, че Румен Спецов

...
След всичко, което бе изнесено като данни, че Румен Спецов
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Връщането на Румен Спецов начело на НАП е недопустимо

След всичко, което бе изнесено като данни, че Румен Спецов е продал компания с големи отговорности към бюджета, към Национална агенция за приходите, считам за безусловно неприемливо още веднъж да заеме този пост.

Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова във връзка връщането на Румен Спецов отпред на Националната организация по приходите. Преди коментара Атанасова направи забалежка, че не ангажира парламентарната си група с това свое мнение.

Пред публицисти в коридорите на Народното събрание Атанасова разяснява и включването на Делян Пеевски в Конституционната комисия, както и стартирането на активността й:

,,Конституционната комисия би трябвало да проработи, тъй като преди всичко няколко следващи Народното събрание работеха в тази посока. Не инцидентно по наша самодейност тя бе основана в границите на 47 парламент. За страдание тогава злощастно завърши своята активност без план на Конституция и без някакво разискване. В началото на 48 парламент бяха провеждани няколко съвещания, само че още веднъж без някакъв законен резултат. “

,,Надявам се, че всички сме осъзнали отговорността и тайминга. Това беше смисълът да създадем постоянно държавно управление – да има Народното събрание време да направи промени в Конституцията. Ще ми се и господин Радев да покаже своя законопроект за Конституцията, за който приказва от години наред, а в никакъв случай не е посочил “, съобщи Десислава Атанасова.

Още във видеото:

 

Етикети: ГЕРБ-СДСДесислава АтанасоваКонституционна комисияконституционна реформарумен спецов
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР