След всички тези години, в които Брад Пит е част

...
След всички тези години, в които Брад Пит е част
Коментари Харесай

Всички наддават за следващия филм на Брад Пит

След всички тези години, в които Брад Пит е част от Холивуд, артистът е потвърдил, че може да се оправи с всяка роля и почитателите го обожават.
 Анджелина Джоли, Брад Пит и предлагането към щерка им Шайло Джоли-Пит
Предложението, което получи една от дъщерите на Анджелина Джоли

Какво ще отговори майка ѝ

Затова е и изцяло обикновено всеки идващ филм с негово присъединяване да провокира интерес освен у почитателите му, само че и да интригува огромните продуцентски компании.

От The Hollywood Reporter разбираме, че се е заформила същинска война сред Paramount, MGM, Sony, Universal, Netflix, Apple и Amazon за идващия филм с присъединяване на Пит. Дори Dinsey, които по принцип не обичат да се включват в сходни наддавания, демонстрират интерес.

Към момента единственото, което се знае за кино лентата, е, че ще бъде привързан с коли и високи скорости. Брад Пит би трябвало да влезе в основната роля, а Джоузеф Козински да режисира. Джери Брукхаймър пък да бъде измежду продуцентите.

Твърди се също по този начин, че Люис Хамилтън също ще бъде забъркан в плана под някаква форма. Брад Пит и и Казински се пробват да създадат филм, обвързван с коли и високи скорости, от много време. През 2013 година Пит трябваше да влезе в основната роля дружно с Том Круз в Go Like Hell, а Казински да режисира.
 Брад Пит, Джордж Клуни и договорката за милиони за нов филм, която подписаха
Сделката за милиони на Брад Пит и Джордж Клуни

Ще ги забележим ли още веднъж дружно на екран

В последна сметка проектите не се реализираха и филмът излезе със напълно друго заглавие - " Пълно ускоряване " (Ford v. Ferrari), и артисти в основните функции.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР