След времето, прекарано в Белиз, принц Уилям и Кейт Мидълтън

...
След времето, прекарано в Белиз, принц Уилям и Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

И Ямайка се изправя срещу Уилям и Кейт

След времето, прекарано в Белиз, принц Уилям и Кейт Мидълтън дойдоха преди ден в Ямайка - идната спирка от формалната им обиколка по случай платинения празник на кралица Елизабет Втора.

Разбира се, кралската двойка бе посрещната церемониално от локални високопоставени лица с всички нужни почести. Кейт още веднъж съумя да впечатли освен изтънчен жанр и грациозност - поради обстоятелството, че избирайки жълта рокля, отдава респект на цветовете на флага на страната-домакин.
 Снимка 567845
 

Докато кралските особи кацаха на интернационалното летище със своя частен аероплан, в столицата на Ямайка - Кингстън, към този момент бяха почнали митингите, призоваващи за репарации поради робството от английската монархия.

Посещението им в Ямайка идва на фона на известията, че карибската страна прави нужните стъпки, за отстраняването на кралица Елизабет като държавен глава. Според източници, Уилям и Кейт са наясно със обстановката и митингите. Очаква се и по-късно Уилям да публично изказване по въпроса.

По време на двудневния си престой в Ямайка, измежду проектите на херцогът и херцогинята на Кеймбридж бе визитата на дома на именития музикант Боб Марли. За задачата те прескочиха до Тренч Таун - родното място на реге музиката, който е и дом на два от най-хубавите тимове на футболните клубове от Висшата лига на Ямайка - Arnett Gardens и Boys` Town.

В музея, отдаден на Боб Марли, Уилям и Кейт се любуваха на музика онлайн и имах опция да свирят на барабани. По време на обиколката, те научиха за въздействието, което реге музиката оказва по света.

От своя страна, Кейт и тук, сходно на Белиз, ще се опита употребява просветителните методите на своята фондация Centre for Early Childhood в интерес на локалните деца и тяхното обучение, написа The Independent.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР