След връзката си с Коко Динев, която буквално я хвърли

...
След връзката си с Коко Динев, която буквално я хвърли
Коментари Харесай

Емилия разкри кой е мъжът заменил Коко Динев

След връзката си с Коко Динев, която безусловно я хвърли в бурно море, в което плуват милиони акули, тя излиза като нимфа на повърхността на една канара, на която я чака нов мъж. С тези думи Мон Дьо показа една от фуриите на фолка — Емилия, която бе посетител в рубриката му.

"Има пренасищане в попфолка. Тази музика доста години се задържа ", показа певицата.

"Няма род, който да е изкарал 25 години по този начин на пазара. Всичко е на вълна, а при нас няма такова нещо. Вече 25 години хората не стопират да слушат тази музика ", изясни Емилия.

"Винаги съм си мечтала, че един ден ще срещна мъжа на живота си и ще бъде висок, с огромна усмивка. Ще приказва с почит към мен и ще бъде добър с всички хора. Той е моята сродна душа и моята същинска обич ", разкри певицата по отношение на новия мъж до себе си.

Името на загадъчния мъж до певицата, който тя пази ревниво надалеч от медийното внимание, въпреки всичко ще стане ясно… в неделя, когато бъде излъчено цялото изявление с Емилия.

Същевременно изпълнителката пусна в своя Фейсбук профил и новото си парче, за което показа, че е "една същинска и доста мощна ария.Горда съм с такива текстове,няма да изневеря на себе си и ще продължа в тази посока. "



"Всъщност песента е подготвена от съвсем 2 години, а видеото заснехме предходната година навръх 26 януари с екипа на Ники Скерлев. Хора от екипа ми няколко пъти ме караха да я показва още през 2017, само че мисля, че точният миг назря и нямам самообладание да я подаря на всички фенове тъкмо в този момент ", показа тя неотдавна във връзка това ново парче, с което нападна 2018 година.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР