След връзката с Константин тя не се е показвала с

...
След връзката с Константин тя не се е показвала с
Коментари Харесай

Райна заби млад ММА боец

След връзката с Константин тя не се е показвала с различен мъж

 Новият й обичан е с 10 години по-млад от нея Новият й обичан е с 10 години по-млад от нея
Фолк звездата Райна най-сетне съумя да открие любовта, откакто от години я мъчеха несполуки в персоналния й живот. Тя е щастливо влюбена в ММА боеца Валери Тюлеков. Макар певицата към момента да не е признала обществено за новата си връзка, атлетичният красавец не стопира да разгласява техни общи фотоси.

Изглежда и Райна, като доста свои колежки, си пада по по-млади мъже и не се тормози, че гаджето й е на 27 години, а тя на 37. За мачото е известно единствено, че е някогашен боксьор и балкански първенец, а от скоро се занимава с известните смесени бойни изкуства – ММА.

Последната обществена връзка на певицата бе тази с сътрудника й Константин, с който бяха дружно няколко години. След трагична разлъка обаче Коцето съумя да продължи напреди, ожени се и стана татко на две деца, до момента в който Райна все удряше на камък.

Името й беше спрягано най-много с танцьори от риалити формати, в които тя участваше. Пайнерката обаче по този начин и не удостовери, че с някой от тях е имала освен това от професионални връзки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР