След впечатляващото турне през миналата година Влади Ампов - Графа

...
След впечатляващото турне през миналата година Влади Ампов - Графа
Коментари Харесай

Графа пред Varna24.bg: Предстоят вълнуващи неща!

След впечатляващото турне през предходната година Влади Ампов - Графа и тази година ще зарадва своите почитатели. Между 15 и 23 април той, дружно със своите музиканти ще зарадва почитателите си в три български града. Първата спирка от мини турнето на обичания реализатор е Благоевград - на 15 април в зала " Яворов ". И този път на сцената Графа ще заложи на качествата и професионализма на музикантите, с които подвигна на крайници 14 000 души в зала " Арена Армеец ", а точно Борислав Бояджиев - DJ Борче и Венци Трифонов. Специално за читателите на Varna24.bg Графа разкри детайлности към концерта и цялото турне.

- Подбрани са забавни три града като спирки от турнето - Благоевград, Габрово, Свиленград. Защо точно на тези градове се спря? Има ли някаква символика?

- Не! Идеята е да отидем тук-там, където по-рядко вървим. И по този начин по отношение на програмата ми - тъй като имам и клубни участия, преценихме че това са най-подходящите места, които да " ударим ". Но това е единствено първата част от турнето. То ще продължи и през октомври. Тогава са планувани повече места за посещаване.

- Кои други градове ще посетиш?

- Кърджали, Гоце Делчев, Шумен, Казанлък, Смолян... Но всичко е с ангажимента, че програмата се прецизира.

- Миналата година турнето ти стартира в Пловдив, където дружно с теб на сцената се качиха и участници от формата " Гласът на България ". Пя и с Поли Генова. Планираш ли сходни изненади за тазгодишното турне?

- На този стадий няма да има такива посетители, само че пък сме подготвили други изненади. Винаги пътуваме с отлична техника за тон и светлина, ще представим нови песни, а също и новото ни трио с Любо и Орлин (Любо Киров и Орлин Павлов - б.а.). Ще бъде супер! Нямам самообладание, още повече, че в Свиленград не съм ходил от най-малко 15 години. Ще се случват вълнуващи неща, публиката минава през разнообразни положения на духа, хората излизат заредени след концерт, откакто изживяват една динамичност от страсти. Много се вълнувам.

- Освен турнето и " Гласът на България " по какво работи Графа?

- В момента приключвам новия си албум, който ще излезе при започване на юни. Усилено протоколирам последните песни. Тази пролет ще бъде доста ползотворна за мен, получава се доста красиво.

Сингъл от новия албум ще бъде показан и на турнето, което след 15 април в Благоевград, продължава на 16 април в Габрово и на 23 април в Свиленград.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР